Er is zoveel meer tussen hemel en aarde... En hoe mooi is het om dat stukje magie te gaan ontdekken

 Levens-Weg-Wijzer | Bianca Kuik
 Haarlem

Er is zoveel meer tussen hemel en aarde... En hoe mooi is het om dat stukje magie te gaan ontdekken! Want magie ontstaat er, zodra je je intuïtief gaat ontwikkelen. Of je nu voor healing of voor mediumschap gaat, of misschien wel voor allebei.

In mijn praktijk en online begeleid ik mensen bij het ontdekken van de energie in en om hun heen en hoe ze deze energie kunnen gebruiken voor zichzelf, hun gezondheid en hun leven. Op dit moment geef ik consulten en trainingen in healing, intuïtieve ontwikkeling & mediumschap.

En dan blijkt dat het lichaam bij alle trainingen de basis is. Jouw lichaam is jouw tool, waarmee je alles ervaart en die jou vertelt hoever je bent in je ontwikkeling, zowel persoonlijk als intuïtief. 

Wordt je hier nieuwsgierig van? Kijk dan op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Over Bianca Kuik

Ik ben Bianca Belle-Kuik, ik ben getrouwd met François Belle en samen hebben wij een poes Nouki. Aan de ene kant ben ik een echte nerd (ik heb dan ook 20 jaar in de IT gewerkt) en aan de andere kant ben ik heel gevoelig en sensitief.

Door allerlei gezondheidsklachten van jongs af aan tot aan nu heb ik heel veel geleerd over de wisselwerking tussen gezondheid, jezelf durven zijn en mindset. Het is heel verhelderend voor me geweest toen ik ontdekte wat mijn lichaam mij probeerde te vertellen en hoe ik werkelijk naar mijn lichaam kon luisteren.

Op mijn 32e kwam ik voor het eerst in aanraking met spiritualiteit en daarna is het balletje gaan rollen. Tijdens een bezoek bij vrienden voelde ik me aangetrokken tot een foto. Dat bleek de overleden zus van mijn vriend te zijn en er ontstond een gesprek tussen hem en haar met mij als tussenpersoon... Dit was nieuw voor mij en het heeft mijn leven veranderd... Dit talent heb ik de jaren daarna verder ontwikkeld op het gebied van healing en mediumschap.

  • Tegenwoordig begeleid ik mensen met hun Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling. Als je je spiritueel wilt ontwikkelen als healer of als medium, zul je merken dat je tegen jezelf aanloopt en dus ook aan persoonlijke ontwikkeling zal gaan doen om verder te komen met je Spirituele Ontwikkeling.

Een indruk van mijn gevolgde opleidingen: Intuïtieve Ontwikkeling, Persoonlijke Ontwikkeling, allerlei vormen van healing (Quantum Touch en Pranic Healing), (Intuïtieve) coaching vaardigheden, verschillendeTrauma technieken...

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding