Tarot Consulten, Energy Healing, Spirituele Coaching

 Preseli Bluestone Coaching | Hilde van der Dussen
 Haarlem

Met de combinatie van tarot, healing en coaching breng ik je dichter bij jezelf. Ik help je om inzichten te krijgen in wat er speelt en ondersteun je bij het loslaten wat niet meer bij je past en/of wat niet van jouw is. Op deze manier kom je meer in je kracht te staan en kan je leven volgens je eigen pad.

Tarot
Met behulp van de tarotkaarten krijg je heldere antwoorden op jouw levensvragen. De kaarten helpen mij en jou om in verbinding te komen met je onderbewustzijn, zodat dat tastbaar wordt. Zo krijg je inzichten die voorheen voor jou verborgen waren. Vragen kunnen gaan over alle gebieden van je leven zoals zelfontwikkeling, gedragspatronen, carriere of de liefde. 

Healing

Tijdens een healing verwijder ik blokkades en energie die niet van jou is. Op deze manier kan jouw energie weer goed stromen en sta je meer in je eigen kracht. 
Ik doe ook healing op afstand. Dit kan heel ondersteunend werken bij momenten van spanning en onrust zoals bij een lastig gesprek of een emotioneel moment. 

Huiszuivering

Energie kan ook in onze leefomgevingen vast komen te zitten. Dit kan van overledenen zijn maar ook gewoon een opstappeling van emotie. Door deze vastzittende energie te verwijderen en te vervangen met helende en beschermende energie kan je weer rustig en ontspannen zijn in je eigen huis.

Over Hilde van der Dussen

Mijn doel is een plek creëren waar je je veilig en gehoord voelt en waar je inzichten opdoet om oude patronen en blokkades te doorbreken, zodat jij je eigen pad bewandelt en meer in het hier en nu kan zijn.

Mijn naam is Hilde van der Dussen. Ik werkte al meer dan 20 jaar in de ICT toen ik mij besefte dat ik het leven leidde waarvan ik dacht dat anderen wilden dat ik dat leidde. Zelf werd ik er niet gelukkig van, dus heb ik het roer omgegooid. En nu bewandel ik mijn eigen pad. Het was een heel traject om tot dat inzicht te komen en ik realiseerde me dat ik anderen bij een zelfde ontdekkingsreis wil helpen.

Al sinds mijn tienerjaren ben ik bezig met spiritualiteit in het algemeen en met de tarot in bijzonder. Ik vind het mooi om te zien hoe de kaarten je inzichten en duidelijkheid geven. Daardoor ervaar je meer rust en richting en is het mogelijk oude patronen te herkennen en aan te passen. 

Ik heb een aantal tarot-opleidingen gevolgd en een energetische healing opleiding voltooid. Daarnaast heb ik een coaching-opleiding voltooid die geaccrediteerd is door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Bij coaching richt ik me op spirituele coaching waarin de focus ligt op het terugkeren naar jouw kern en het loslaten van belemmerende overtuigingen. Ik gebruik tarotkaarten en energy healing om sneller tot de kern van de situatie te komen en jouw transformatie te ondersteunen.

Je bent van harte welkom

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding