Healing voor een schoon en heel energiesysteem

 JHCoaching | Jolanda van der Heijden
 Bloemendaal

Tijdens een healing maak ik het energie systeem schoon en heel. Duidelijk wordt waar de klachten vandaan komen. Opgeslagen en geblokkeerde energie die veroorzaakt worden door gebeurtenissen in het leven en als trauma worden ervaren ruim ik op. Dit gebeurt op energetisch, mentaal, emotioneel en ook fysiek niveau.

Na het oplossen van de verstoringen heeft het lichaam tijd nodig om het te integreren zodat er weer balans is in lichaam en geest. Klachten verminderen of verdwijnen, je voelt je stukken beter en kunt het leven beter aan. 

Een healing legt de verbinding met de oorsprong van je klacht en brengt deze in contact met het universele veld van levensenergie. Voor jou ontstaat hierdoor een mogelijkheid tot zelfgenezing. Je lichaam resoneert mee met deze subtiele, helende energie en herstelt op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo.

Er ontstaat ruimte voor iets nieuws. Vaak treden onverwachte wendingen op en vindt diepe genezing plaats. Pijn kan op een zachte manier oplossen en klachten krijgen de kans om te verdwijnen. Belemmerende overtuigingen veranderen in opbouwende gedachten en gevoelens. In alle gebieden van je leven kunnen positieve wijzigingen optreden. Je energie kan weer vrij stromen.

Hoe fijn is het dat je spiritueel, fysiek en mentaal een boost krijgt en meer in balans komt. Dit werkt ook goed voor kinderen, baby’s en (huis-)dieren.

Over Jolanda van der Heijden

(under construction)

Hallo allemaal, mijn naam is Jolanda van der Heijden, healer, energetisch coach en mindfulnesstrainer. Mijn missie is om jou te helpen op je levenspad. Mijn praktijk heet: JHCoaching. Ik ben getrouwd en we hebben 2 volwassen kinderen. In mijn vrije tijd vind je mij vaak in de duinen, aan zee en in mijn moestuin. Naast mijn eigen mindfulness en healing praktijk werk ik bij een grote internationale uitgever.

Vragen als: "Waar krijg ik energie van, hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen? Hoe scherm ik mezelf voor negatieve energie? Wat zijn mijn grenzen? En hoe ervaar ik zo weinig mogelijk stress?" voeren bij mij de boventoon als hoog sensitief persoon.

Mijn jarenlange ervaring en kennis wil ik graag overbrengen op jou. Met mindfulness kom je meer in balans. Het brengt rust, concentratie, creativiteit, pro-activiteit, autonomie en verbinding met jezelf en anderen om je heen. Mindfulness staat voor mij gelijk aan levenskunst. Hoe leef je je leven. Hoe doe jij dat eigenlijk?

Mind full of mindful?

JHCoaching, voor de particulier en het bedrijfsleven: 8-weekse mindfulness based stress reductie training (MBSR), stilte ochtenden, stilte wandelingen, workshop ZEN aan ZEE, 1:1 mindfulness coaching, energetische coaching en healing voor mens en dier.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding