Touched by Infinity: Essentietherapie

 Touched by Infinity | Stephanie Selhorst
 Haarlem

Essentie therapie is een vorm van therapie waarbij lichamelijk, emotionele, mentale en spirituele klachten worden aangepakt via diverse healing technieken.

Misschien geeft jouw lichaam of ziel signalen af, die om aandacht vragen. Dit kan zijn in de vorm van pijn, emoties, gezondheidsklachten, ziekte en/of terugkerende patronen in je leven. Wat je eigenlijk misschien zou willen is je hart willen volgen, ontdekken wie je bent, wat je eigenlijk tegen houd wie je werkelijk wil zijn. 

Jouw essentie weet heel goed wat hij/zij wil en daarbij kan ik je dus op weg helpen. Want het mooie is dat ieder van ons een lichaam heeft die zelf in staat is om te herstellen en te helen.

  • Als essentietherapeut kijk ik naar wat de oorzaak van je problemen kunnen zijn en naar wie jij werkelijk bent. Ik zorg er ook voor dat je je bewust wordt van je eigen essentie en probeer je met behulp van een aantal technieken te healen en te laten groeien.

De behandelingen die ik o.a. toepas zijn; signature cell healing, voice dialoque, meridiaan massage, etc. Kijk op mijn website voor uitgebreidere omschrijving.

Over Stephanie Selhorst

Ik ben Stephanie Selhorst en ik ben opgegroeid in Bennebroek een dorpje in de buurt van Haarlem. 

Volgens mijn moeder heb ik van kleins af aan altijd al mensen willen helpen. Wanneer ik kinderen in hongersnood op televisie zag dan zei ik: 'daar ga ik heen'! Nadat ik mijn studie sociale dienstverlening had afgerond, ben ik dan ook naar Sri Lanka vertrokken om daar vrijwilligerswerk te doen. Ik heb zes maanden lang geassisteerd op een school voor gehandicapte kinderen in een klein dorpje in de buurt van Mawanella. 

  • Gedurende deze periode ontmoette ik mijn voormalige echtgenoot, waardoor ik nog 16 jaar in Sri Lanka ben gebleven. Ik heb samen met hem veel mooie dingen mogen beleven. Ten eerste hebben we een mooie zoon gekregen, maar ook een succesvolle business opgezet, ons ingezet voor de medemens o.a. door het bouwen van huizen en scholen en ons inzetten voor de straatdieren van Sri Lanka.

Maar rond 2012 kreeg ik een kriebel, is dit nu echt alles wat ik wil? Ik kan nog zoveel meer en ik heb deze handen waar ik iets mee moet. Omdat ik geloof dat alles op het juiste moment zich aandient maakt niet uit wat voor rede, kwam ook Kundalini Yoga op mijn pad. Sinds 2013 ben ik een gecertificeerde Kundalini Yoga-instructeur.

Terug in Nederland was ik op zoek naar kansen om mij verder te ontwikkelen. Ik wilde mijn krachten naar boven halen en weten waarom ik op deze aarde ben gekomen. En toen vond ik de opleiding tot essentie therapeut.

Ik geniet nog dagelijkse van de processen en de voortgang van deze reis, die nog lang niet afgelopen is. Ik hoop je dan ook op weg te helpen naar de ontdekking van wie je werkelijk bent en wilt zijn! Tot gauw!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding