Heerlijk biologisch eten en drinken in de duinen van NP Kennemerland

 Duincafé de Kennemerduinen | Duincafé de Kennemerduinen
 Overveen

Midden in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt Bezoekerscentrum De Kennemerduinen met daarin ook het Duincafé. In het Duincafé kiezen van onze overwegend biologische menukaart. Onze cakes en appeltaart zijn een begrip in de wijde omgeving.

In het Duincafé kunt u, bijvoorbeeld na een wandeling of excursie, van een goede kop koffie, thee, frisdrank of speciaalbiertje genieten. Verder kunt u natuurlijk kiezen van onze overwegend biologische menukaart met verse sandwiches, soepen en pannenkoeken. Onze cakes en appeltaart zijn een begrip in de wijde omgeving.

Op mooie dagen is ons zonnige buitenterras de ideale plaats om na te praten. Voor kinderfeestjes of andere partijen kunnen er lunches, diners of buffetten geregeld worden.

Over Duincafé de Kennemerduinen

Midden in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt Bezoekerscentrum De Kennemerduinen. Hier kan iedere natuurliefhebber informatie krijgen over het duin- en bosgebied en de prachtige landgoederen.

Het nationaal park organiseert, in samenwerking met het Bezoekerscentrum, talrijke activiteiten en excursies in de buitenlucht. Er zijn veel mogelijkheden om de natuur te beleven zoals wandelen, fietsen, paardrijden en zwemmen.

De meeste gebieden in het nationaal park zijn vrij toegankelijk op wegen en paden, tussen zonsopgang en zonsondergang.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding