Kinesiologie, stressvermindering, allergiebehandeling, versterken immuunsysteem, hooggevoeligheid

 Metta4balance | Marjet Gregory
 Bennebroek

Heb je last van vermoeidheid, overprikkeling, hooikoorts of een voedingsallergie? Zit je niet lekker in je vel en ben je op zoek naar meer harmonie met jezelf of met je omgeving? Welkom bij Metta4balance, praktijk voor kinesiologie en coaching!

Als kinesioloog werk ik holistisch: ik onderzoek de achtergrond van je klacht of vraagstelling en daarmee de weg naar herstel. Alles staat met elkaar in verbinding: zo kan iemand die in korte tijd veel emoties te verteren heeft, bijvoorbeeld last krijgen van spijsverteringsproblemen.

  • Informatie over jouzelf en eerdere ervaringen is opgeslagen in je lichaamscellen en kan naar boven worden gehaald met de spiertest. Door ‘life events’ zoals ingrijpende gebeurtenissen, emoties of veranderingen kan je energiebalans verstoord raken.

Oude overtuigingen kunnen je belemmeren.
Je lichaam kan reageren met een verstoring in de opname/verwerking van belangrijke stoffen zoals vitaminen of mineralen of met een allergische overgevoeligheid. Met kinesiologische technieken, zoals massage van reflexpunten voer ik stress af en ruim blokkades op. Voeding, affirmaties en (bloesem)remedies kunnen het proces verder ondersteunen. Als de energiestroom is hersteld, vindt je lichaam zelf de weg naar herstel van je gezondheid en naar een betere balans.

  • Uitgaande van je behandelvraag test ik je energiesysteem op onbalansen op fysiek vlak, voedingsgebied of in emoties/mindset. Ieder mens is uniek, en de spiertest geeft aan wat voor joú de beste aanpak is om je zelfherstellende vermogen te stimuleren.
  • De informatie die tijdens de consulten bovenkomt geeft je vaak een groter zelfinzicht en samen bespreken we of er handvatten zijn die je kan inzetten om vanuit je eigen focus en kracht weer verder te gaan.

Twijfel je erover of deze aanpak iets voor jou is of dat jouw klacht hier bij gebaat is? Bel gerust voor overleg!

Over Marjet Gregory

Metta4balance - ‘Metta’ betekent liefdevolle aandacht: aanwezig-zijn met dat wat is, zonder oordeel. Zo te kijken naar wat er in je leven speelt, geeft ruimte voor verandering, zodat de energie weer kan stromen.

Toen ik werkte als fysiotherapeute, kwam ik op het spoor van de kinesiologie. De holistische benadering én individuele aanpak maakten dat ik me heb omgeschoold. Ik heb modules gevolgd bij alle kinesiologie scholen in Nederland en een opleiding bij de Academie voor Counseling en Coaching. In 2011 ben ik bij het Wellness Kinesiology College gecertificeerd als Kinesioloog en gestart met mijn praktijk in Bennebroek.

  • Ik volgde modules bij Opleidingscentrum Espavo: ‘espavo’ gaat over ‘in je kracht gaan staan’. In 2016 deed ik weer examen voor de opleiding ‘Medische Basiskennis’ ; in 2018 doorliep ik een traject voor certificering als Kinesioloog op HBO niveau.

Mijn passie voor dit vak is om energie (en mensen!) weer in beweging te krijgen, wanneer die vastgelopen is.
Dat maakt dat iemand weer bij zichzelf kan komen en voelt wat hem/haar past en wat energie geeft. Juist in deze tijd zie ik dat mensen meer vanuit hun hart willen gaan leven, maar zich vaak nog laten tegenhouden door oude patronen, waarin het verstand en tradities overheersen. Loslaten wat niet meer past geeft ruimte en vrijheid om in het nu te kunnen zijn en te doen wat resoneert met wie je ten diepste bent. Want ieder mens is uniek en heeft eigen, prachtige talenten en zo maken we de wereld met elkaar nog mooier!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding