Zelfoogst tuin en Zorgtuinderij

 Tuinderij De Ark | Tuinderij De Ark
 Bloemendaal

Tuinderij De Ark is een combinatie van een zelfoogsttuin en een zorgtuinderij waar op biologische wijze groenten, bloemen en kruiden geteeld worden.

De tuinderij staat onder leiding van een professionele tuinder, die wordt ondersteund door een groep deskundige en/of enthousiaste vrijwilligers. Tuinderij is gevestigd op landgoed Dennenheuvel in Bloemendaal.

Oogstdeelnemer worden
Iedereen kan een oogstaandeel kopen bij Tuinderij De Ark. In ruil daarvoor kun je in het oogstseizoen wekelijks 4 à 5 groenten komen oogsten. De tuinders staan klaar om je daarbij te helpen. Meer informatie vind je op de oogstpagina.

Ontmoetingsplek
Veel buurtbewoners hebben een oogstaandeel gekocht. Daardoor is Tuinderij De Ark voor hen een ontmoetingsplek. Maar een oogstaandeel staat open voor iedereen, ook als je wat verder weg woont. Kom dus meegenieten van de groente in de zomer, van de gezelligheid, van de mooie plek!

Daarnaast kunnen we altijd helpende handen gebruiken: we gaan er vanuit dat wie een oogstaandeel koopt, ook af en toe op de tuin wil komen werken. Heb je geen oogstaandeel, maar wel groene handen? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Kennismaken
Wil je kennismaken met Tuinderij De Ark, dan ben je welkom op landgoed Dennenheuvel. Als we er zijn, laten we de tuin graag aan je zien. Ook organiseren we af en toe bijeenkomsten en vieringen. 

Over Tuinderij De Ark

Tuinderij De Ark is een erkende zorgtuinderij. We bieden een zinvolle werkplek en dagbesteding aan mensen die daarvoor in aanmerking komen.

De stichting Landzijde staat ons hierbij ter zijde. Je leest er meer over op onze zorgpagina.

Overigens zijn ook vrijwillige begeleiders van harte welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding