Voor leiders die innerlijke rust en zelfbewustzijn zoeken, is Aika Executive Coaching de executive c

 Aika Executive Coaching | Anne-Marij Van Leengoed
 Aerdenhout

Ik ben executive mind manager, coach en trainer voor ondernemers en leidinggevende. Ik ben gespecialiseerd in stress, balans-issues, mind management en zingeving. Daarbij maak ik gebruik van de oude Vedische wijsheden bekend van yoga, meditatie en Ayurveda en van effectieve mind management technieken.

  • Ervaar jij veel onrust in je hoofd?
  • Ga je met een hoofd vol gedachten en to do's naar bed?
  • Mis je even de flow in je leven?
  • Is er misschien veel onrust in je omgeving, wat impact heeft op jouw functioneren? 
  • Is er een nieuwe fase in je leven aangebroken en je weet niet goed hoe verder te gaan?
  • Ervaar je veel stress en zit je in of tegen een burnout aan?
  • Ontbreekt de balans in je leuke maar drukke leven?
  • Wil je hulp bij het realiseren van je doelen?

Als je op een van deze vragen ja hebt geantwoord wil ik graag helpen. Ik help je je zielsverlangen te vinden. Je optimale leven te leven. Je ambities waar te maken in balans, in rust en doelgericht. Leer gedachte, lichaam en ziel in balans te brengen en te handelen niet alleen vanuit je hoofd maar vooral vanuit je hart. 

 

Regelmatig geef ik ook workshops en meer weekse trainingen over het onderwerp "Master Your Mind", ben je geïnteresseerd om een keer mee te doen stuur een mail naar aika@annemarijvanleengoed.nl en ik houd je op de hoogte. Wil je graag een dergelijke training aanbieden binnen je bedrijf voor je werknemers, dat kan ook.

Over Anne-Marij Van Leengoed

Een aantal jaar geleden heb ik mijn passie voor Yoga, Meditatie en Ayurveda gevonden. Allemaal naar aanleiding van een boekje wat ik ooit van mijn vader had gekregen over Raja Yoga.

Al snel kwam ik in contact met Acharya Shunya, Guru Gian en later John Kehoe. Bij hen heb ik de afgelopen jaren veel opleidingen gedaan en neem nog steeds deel aan doorlopende programma's. Immers Vedisch student ben je voor het leven.

Verder ben ik gedreven, doortastend en energiek. Getrouwd, en moeder van drie fantastische kinderen. Voordat ik als executive mind manager begon was ik een succesvolle ondernemer in Los Angeles, waar we met het gezin 10 jaar lang met heel veel plezier hebben gewoond.

Ik kijk er erg naar uit ook jouw verhaal te mogen horen!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding