Microdoseren voor bewustzijnsgroei - Acceptance & Commitment therapy - Trauma release

 Tools to Thrive | Freke van Nimwegen
 Haarlem

Psychedelica tijdens een normale (werk)dag? Het klinkt raar en spannend, maar er is steeds meer wetenschappelijk bewijs dat het mensen enorm kan helpen. Microdoseren met truffels maakt je meer tevreden, creatiever en bewuster. Het heeft mij geholpen om meer vanuit mijn hart te leven in plaats van vanuit oude programma's en beperkende patronen. 

Wil je jezelf op een dieper niveau leren kennen? Blijf je tegen dezelfde beperkende gedachten en patronen aanlopen? Dan is dit iets voor jou!

In het zes weekse online programma Thrive neem ik mensen aan de hand in het microdoseren. Als deelnemer krijg je een starterspakket en zeven online modules met uitleg, oefeningen en inspiratie. Daarin gaan we aan de slag met bewustzijnsontwikkeling, o.a. door de combinatie met meditatie, ademwerk en je leert hoe je thuis een miniceremonie kan doen.

  • Week 1 Beginnen met microdoseren
  • Week 2 Bewustwording en acceptatie 
  • Week 3 Loshaken van beperkende gedachten
  • Week 4 Zelfbeeld; wie ben ik?
  • Week 5 Jouw waarden 
  • Week 6 Van waarden naar doelen

Tevens geef ik maandelijks Microdose Journeys bij Bluebirds Haarlem en bied ik daar trauma release sessies aan.

Over Freke van Nimwegen

Steeds meer mezelf worden, dat is waar ik naar streef. En dat is ook wat ik jou gun!

Terwijl ik de eerste 25 jaar van mijn leven juist steeds verder weg kwam te staan van wie ik ben, ben ik de afgelopen 10 jaar de weg terug aan het vinden. Mijn eigen energie volgen, leven vanuit mijn hart, luisteren naar mijn intuïtie in plaats van de beperkende gedachten. En wat is het mooi om anderen daar ook bij te kunnen begeleiden!

Ik startte mijn carrière in het bedrijfsleven en richtte de social enterprise Instock op. Een aantal life events - waaronder moeder worden van twee prachtige dochters, zorgden voor een nieuwe fase. Mijn interesse verschoof steeds meer naar bewustwording.

  • Na veel bezinning, leren en ontwikkelen, ben ik helemaal klaar om jou kennis te laten maken met de tools die mij zo ontzettend hebben geholpen.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van plantmedicijnen (psychedelica), ik heb de opleidingen Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Body Remembers Trauma Therapy gedaan en neem een volle rugzak mee aan allerlei trainingen, kennis en ervaring.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding