Studiekeuze- of loopbaancoach nodig? Welkom bij Duinzicht Coaching!

 Duinzicht Coaching & Training | Nicolien Scheerman
 Castricum

Loop je vast om dat je niet weet wat voor werk of studie er bij je past? Of heb je last van keuzestress? Wil je iets veranderen en weet je niet hoe? Ik coach je graag om een richting te vinden waar je energie van krijgt!

Studiekeuzehulp en loopbaancoaching
In loopbaan- en studiekeuzes draait het vaak om de vragen: Wat vind ik leuk? Wat past er bij mij? Hoe kom ik erachter waar mijn talent ligt? Hoe weet ik zeker wat er bij mij past? In de afgelopen 15 jaar heb ik honderden jongeren en volwassen op pad geholpen qua loopbaan en studiekeuze.

Daarnaast coach ik ook mensen die het niet lukt om te kiezen, bijvoorbeeld door uitstelgedrag, keuzestress, door te hoge eisen of druk op jezelf, faalangst of vastlopen omdat je echt niet weet wat je wil. Dit kan in de weg staan om echt te kiezen voor wat je belangrijk vindt. Ik help je er graag bij! 

Studiekeuze & ouders
Soms merk ik dat de coachvraag eigenlijk bij de ouders zit. Bijvoorbeeld: wil je leren hoe je je kind meer ruimte kunt geven of wil loslaten? Welke belemmeringen spelen er bij jou? En hoe ga je ermee om? Ik geef je er graag handvatten voor. Ook geef ik regelmatig voorlichting op scholen voor ouders over hulp bij studiekeuze en motivatieproblemen. 

Je mag altijd vrijblijvend kennismaken. Mijn praktijk is in Castricum, 10 minuten lopen vanaf het station. Neem gerust contact op.

Over Nicolien Scheerman

Over mij - Nicolien Scheerman (38 jaar) - Psycholoog & Coach - Studiekeuze / Loopbaan - Jongeren & Volwassenen

Na vele jaren gewerkt te hebben aan de Universiteit van Amsterdam als studiekeuze- en loopbaancoach voor scholieren, studenten en afgestudeerden, richtte ik mijn eigen praktijk Duinzicht Coaching & Training op. Ik hou van diepgang in combinatie met werken richting een doel: coaching. Een goede coach zet je in de regie van je eigen keuzes en leven. Ik vind het fantastisch om mensen te leren kiezen voor wat hen gelukkig maakt. 

  • In mijn gesprekken vind ik het belangrijk om een veilige, gelijkwaardige en oordeelvrije omgeving te creëren. Verandering is voor niemand makkelijk. Er is ruimte voor jouw verhaal en we gaan ook aan de slag. Mijn taak als coach is om je inzicht te geven in de processen en overtuigingen die je belemmeren om jouw doel te bereiken. En je stappen te laten zetten in de richting waar je naartoe wilt. 

Achtergrond: Master Psychologie (Universiteit van Amsterdam) en diverse coach-opleidingen (Nonons Coach Intense / Coach Expert - beide geaccrediteerde opleidingen bij de beroepsvereniging NOBCO). 

Ervaring: jarenlange coach ervaring volwassen en jongeren, o.a. bij studie-en loopbaankeuzes (UvA)/ onderzoeker Puberbrein en Motivatie Binnenstebuiten (YoungWorks). 

Technieken: Ik werk graag met ACT, Transactionele Analyse, oplossinggericht coachen, NLP, Voice Dialogue en Systemisch Werk. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding