LAB30 geeft ruimte om je zelf te ontwikkelen

 LAB30 Coaching | Ariënne Post
 Haarlem

'Work is a labour of love'- Ariënne Post

Mijn eigen achtergrond in het bedrijfsleven heeft mij de ervaring gegeven in de dynamieken op de werkvloer en het belang van persoonlijke ontwikkeling in een groepsgerichte omgeving. Het heeft mij wakker gemaakt voor werken vanuit bezieling en voor de kracht van het ambacht. Deze ervaring neem ik mee in mijn aanbod en begeleiding van coach- en reintegratietrajecten. 

Ik werk en kijk vanuit het principe dat ieder van ons uniek is. Het is van belang voor ieder van ons om een sterke schakel te worden in het web van creatie, zodat er synergie kan ontstaan om de toekomst op een duurzame en respectvolle manier te co-creëren. Een duurzame toekomst die ruimte biedt aan mens, dier en planeet in balans, dat is mijn persoonlijke missie.

'Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field. I'll meet you there' - Rumi
Ik bied begeleiding aan in modulaire en WerkFit reïntegratietrajecten (UWV), gericht op bezield werken en leven. Daarnaast bied ik regelmatig workshops of cursussen aan rondom de werking van archetypes (oa Godinnen in elke vrouw) en het werken met woord en beeld om vorm te geven aan wat wil ontstaan.
Ook bied ik individuele begeleiding aan voor wie zichzelf wil ontwikkelen en bezieling wil leggen in leven en werk, al dan niet incompany.

Over Ariënne Post

'As you start to walk on the way, the way appears' - Rumi

Na jaren in het bedrijfsleven, werd in 2012 mijn keerpunt ingegeven door een persoonlijk verlies. Het maakte de kracht in mij wakker om te gaan doen waar ik werkelijk in geloofde. Ik vond herkenning in het werk van CG Jung en koos op basis daarvan mijn opleidingen. Daar ontwikkelde ik een nieuwe kijk op groei. En kreeg ik mijn kinderdroom om te leven en te werken met dieren en de natuur aan de grond. Werk werd een uiting van bezieling & liefde.

'Who looks outside dreams, who looks inside awakens' - C.G. Jung

Mijn begeleiding bestaat uit betekenisvolle gesprekken en een creatieve manier van werken, met woord en beeld waar op een transformerende manier mee wordt gewerkt. De natuur, het jaarritme en de elementen nemen een wezenlijke plek in binnen mijn proces en manier van werken. Graag zet ik mijn ervaring, kennis en kunde in om jou te ondersteunen in het leven en werken vanuit jouw kern.

Opleidingen: practioner coach (NOBCO), paardencoach & systemisch werk.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding