LAB30 geeft ruimte om je zelf te ontwikkelen

 LAB30 Coaching | Ariënne Post
 Haarlem

'Work is a labour of love'- Ariënne Post

Mijn eigen achtergrond in het bedrijfsleven heeft mij de ervaring gegeven in de dynamieken op de werkvloer en het belang van persoonlijke ontwikkeling in een groepsgerichte omgeving. Het heeft mij wakker gemaakt voor werken vanuit bezieling en voor de kracht van het ambacht. Deze ervaring neem ik mee in mijn aanbod en begeleiding van coach- en reintegratietrajecten. 

Ik werk en kijk vanuit het principe dat ieder van ons uniek is. Het is van belang voor ieder van ons om een sterke schakel te worden in het web van creatie, zodat er synergie kan ontstaan om de toekomst op een duurzame en respectvolle manier te co-creëren. Een duurzame toekomst die ruimte biedt aan mens, dier en planeet in balans, dat is mijn persoonlijke missie.

'Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field. I'll meet you there' - Rumi
Ik bied begeleiding aan in modulaire en WerkFit reïntegratietrajecten (UWV), gericht op bezield werken en leven. Daarnaast bied ik regelmatig workshops of cursussen aan rondom de werking van archetypes (oa Godinnen in elke vrouw) en het werken met woord en beeld om vorm te geven aan wat wil ontstaan.
Ook bied ik individuele begeleiding aan voor wie zichzelf wil ontwikkelen en bezieling wil leggen in leven en werk, al dan niet incompany.

Over Ariënne Post

'As you start to walk on the way, the way appears' - Rumi

Na jaren in het bedrijfsleven, werd in 2012 mijn keerpunt ingegeven door een persoonlijk verlies. Het maakte de kracht in mij wakker om te gaan doen waar ik werkelijk in geloofde. Ik vond herkenning in het werk van CG Jung en koos op basis daarvan mijn opleidingen. Daar ontwikkelde ik een nieuwe kijk op groei. En kreeg ik mijn kinderdroom om te leven en te werken met dieren en de natuur aan de grond. Werk werd een uiting van bezieling & liefde.

'Who looks outside dreams, who looks inside awakens' - C.G. Jung

Mijn begeleiding bestaat uit betekenisvolle gesprekken en een creatieve manier van werken, met woord en beeld waar op een transformerende manier mee wordt gewerkt. De natuur, het jaarritme en de elementen nemen een wezenlijke plek in binnen mijn proces en manier van werken. Graag zet ik mijn ervaring, kennis en kunde in om jou te ondersteunen in het leven en werken vanuit jouw kern.

Opleidingen: practioner coach (NOBCO), paardencoach & systemisch werk.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding