Alle aandacht voor jou | Specialisme mensen met Niet-Aangeboren hersenletsel | Gediplomeerd trainer

 Mirella Flinterman Mindfulness en Veerkracht | Mirella Flinterman
 Haarlem

Op de sprookjesachtige Buitenplaats Elswout, randje Haarlem/ Overveen begeleidt Mirella een aantal keer per jaar de officiële 8 weekse Mindfulness training inclusief stiltedag.

Op dezelfde locatie begeleidt Mirella regelmatige Mindfulness dagretraites op open inschrijving en dagretraites voor mensen met Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH). En een stiltewandeling op de buitenplaats mag niet ontbreken op zo’n retraitedag.

  • Daarnaast verzorgt Mirella in- company Veerkracht trainingen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Medewerkers worden zich bewust van ongezonde patronen, maken gezondere keuzes en leren wat je kunt doen voor bijvoorbeeld een goede nachtrust.

Minder gejaagd voelen, Minder vol hoofd, Minder piekeren,, Meer rust ervaren, Meer energie hebben. Tijdens/ na revalidatie: kunnen ontspannen, focus in herstel hebben en veerkracht laten groeien.

Over Mirella Flinterman

Na een onderwijscarrière van 20 jaar als Bestuurskundig docent, mentor en onderwijsontwikkelaar heb ik mij volledig gericht op het coachen en trainen van mensen.

Zo geef ik Mindfulness trainingen op open inschrijving, maar ik geef ook mindfulness trainingen aan mensen met niet aangeboren hersenletsel en veerkrachttrainingen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook begeleid ik mindfulness bijeenkomsten voor mantelzorgers. Daarnaast organiseer ik korte retraites en stiltedagen voor dezelfde doelgroepen.

Ik ben daarbij oprichter van Love your brain waar ik mensen met niet aangeboren hersenletsel coach. Ik liep twee keer hersenletsel op door een ongeval. Beide revalidaties waren totaal anders in een geheel andere levensfase. Die kennis en ervaring neem ik mee in mijn coaching.

  • Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging VMBN en ben opgenomen in het Landelijk Mindfulness Register als gevorderd trainer. De Mindfulness training kan zodoende mogelijk (deels) via je aanvullende Zorgverzekering worden vergoed.

Mijn hart ligt bij het trainen, coachen en begeleiden van mensen ongeacht achtergrond of welke omstandigheid of beperking dan ook. Ik heb na een ongeluk een nieuwe kans gekregen en dat gun ik anderen ook. Een kans om zichzelf beter te leren kennen en zich te ontwikkelen, op welke manier dan ook en iedere dag opnieuw.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding