Maak werk van veerkracht | Re- integratie en loopbaancoaching|

 Mirella Flinterman Mindfulness en Veerkracht | Mirella Flinterman
 Haarlem

Maak werk van veerkracht!

Na een onderwijscarrière van 20 jaar als docent, mentor en onderwijsontwikkelaar heb ik mij volledig gericht op het coachen en trainen van mensen. Zo begeleid ik als reïntegratie- loopbaanadviseur mensen in 'Werk-fit' trajecten, 'Naar-werk trajecten' en Outplacement. Daarnaast geef ik veerkrachttrainingen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook geef ik Mindfulness trainingen op open inschrijving en verzorg ik mindfulness trainingen aan mensen met niet aangeboren hersenletsel. Daarnaast ontwikkel ik verschillende bewustwordingsprogramma's en lessen.

Mijn hart ligt bij het trainen, coachen en begeleiden van mensen ongeacht achtergrond of welke omstandigheid of beperking dan ook. 

Vragen die mensen hebben, zijn bijvoorbeeld:
“Ik ben mentaal zo moe, ik wil af en toe uit mijn volle hoofd kunnen stappen.”
“Aan het einde van mijn werkdag ben ik uitgeput en ben ik geïrriteerd naar mijn kinderen en partner, dat neem ik mezelf kwalijk.”
“Ik ga tijdens mijn reïntegratie nog vaak over mijn eigen grens heen en zoek hulp bij het bepalen van mijn belastbaarheid.”
“Vroeger had ik een lange to-do list, maar nu heb ik gewoon veel minder energie.”

Als coach help ik je het ‘het beest in de bek te kijken', want negeren helpt niet, maar accepteren en ontdekken wel. We forceren niks. Aandacht, humor, compassie en kwetsbaarheid zijn belangrijke waarden in mijn coaching.

Over Mirella Flinterman

Re- integratie- loopbaancoach, begeleiding 'Werk-fit' trajecten, 'Naar-werk trajecten' en Outplacement. 

Trainer en ontwikkelaar, veerkrachttrainingen voor medewerkers.

Gecertificeer Mindfulness trainer, trainingen op open inschrijving, maar ik geef ook mindfulness trainingen aan mensen met niet aangeboren hersenletsel en veerkrachttrainingen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast organiseer ik korte retraites en stiltedagen voor dezelfde doelgroepen.

Ik ben daarnaast oprichter van Love your brain waar ik mensen met niet aangeboren hersenletsel coach. Ik liep twee keer hersenletsel op door een ongeval. Beide revalidaties waren totaal anders in een geheel andere levensfase. Die kennis en ervaring neem ik mee in mijn coaching.

  • Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging VMBN en ben opgenomen in het Landelijk Mindfulness Register als gevorderd trainer. De Mindfulness training kan zodoende mogelijk (deels) via je aanvullende Zorgverzekering worden vergoed.

Mijn hart ligt bij het trainen, coachen en begeleiden van mensen ongeacht achtergrond of welke omstandigheid of beperking dan ook. Ik heb na een ongeluk een nieuwe kans gekregen en dat gun ik anderen ook. Een kans om zichzelf beter te leren kennen en zich te ontwikkelen, op welke manier dan ook en iedere dag opnieuw.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding