Soundhealing praktijk. Klankschaalmassages, voice healings, klankreizen en Reiki.

 In je Kern | Giulia Bijvoet
 Haarlem

In mijn praktijk help ik mensen om dicht bij zichzelf te komen, zodat ze kunnen ontspannen en loslaten. Dit doe ik door het geven van klankschaalmassages, voice healings, Reiki, klankreizen- en concerten. 

Ook bied ik klankconcerten aan voor bedrijven en geef ik klankbelevingssessies aan kinderen op kinderdagverblijven, BSO's etc. Ook verzorg ik workshops waarin je zelf leert om klankschalen te bespelen. Zo deel ik graag mijn passie en kennis met jou!

Een sessie kan je helpen bij:

  • stress en spanning
  • slaapproblemen 
  • overspannen of burn-out klachten
  • fysieke pijnklachten 
  • het in contact komen met je intuïtie, gevoelens en emoties

Waarom het werkt
Omdat ons lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat hebben de trillingen van de klankschalen invloed op ons lichaam. De klankschalen veroorzaken een lichte interne massage van het lichaam. Hierdoor kan spanning worden losgelaten, zodat energie weer vrij kan stromen.

Over Giulia Bijvoet

Mijn naam is Giulia Bijvoet (1990). Klank is voor mij een prachtig middel om dichtbij jezelf te komen. Het kan als een brug fungeren tussen de uiterlijke en innerlijke wereld. 

In 2021 kwamen er zeven Volle Maan klankschalen op mijn pad. Intuïtief wist ik direct dat ik ze moest overnemen. Al had ik toen nog geen idee wat ik ermee ging doen. Ik was direct geraakt door de prachtige klanken en besloot de opleiding Soundhealing te volgen. Tijdens deze opleiding ontstond mijn praktijk In je Kern. In mijn praktijk wil ik mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling. Ik hoop je tijdens de sessie in je kern te laten komen waarin je kan ontspannen en loslaten. Daarin volg ik de stroom en mijn intuïtie. 

Elk mens zie ik als een bloem waarbij de bloemblaadjes als het ware de bagage zijn; de ervaringen, beperkingen en overtuigingen die je in je leven bij je draagt. Ik vind het belangrijk om naar de kern van die bloem te kijken. De kern is zuiver en puur en ieder mens heeft een prachtige kern! 

Ik verwelkom je graag!


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding