Tuin en Park: inrichting en onderhoud

 Biesot BV | Robert Biesot
 Vijfhuizen

Biesot en zn is een bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen,uitvoeren en onderhouden van tuinen en parken op de meest duurzame en millieu vriendelijke wijze. Met het ontwerpen wordt al gezocht naar een evenwicht tussen mens en dier o.a. door middel van diervriendelijke beplanting.

De gebruikte materialen zijn zover als mogelijk voorzien van duurzame certificaten. Biesot en zn is zelf DOB; ISO; en VCA gecertificeert en is houder van de oorkonde Bijen bescherming 2012.

Onze stijl en werkwijze; Wij noemen het strak stoer. Mix the old & new. Onze tuinen zijn speels en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. We gaan niet voor eenvoudig. Of saai. We verrassen. Bij Biesot stapt u letterlijk uw nieuwe tuin in met een 3D-tuinontwerp.

  • Wanneer wij een tuinontwerp presenteren, krijgt u naast een 3D-tuinontwerp inclusief verlichting, materialen en een plattegrond tevens een styling advies.
  • Met de juiste meubelen, stoffen en kleuren zet u net de puntjes op de i voor uw nieuwe tuin.
  • Dit maakt onze ontwerpen persoonlijk, kijkend naar de architectuur van het huis, de opdrachtgever en de omgeving.
  • Ieder ontwerp is anders en op maat.

Charlotte uit Heemstede: "Ondanks dat we precies wisten wat we wilden wist Bart ons te verrassen met een slim, doordacht en stijlvol ontwerp!"

Over Robert Biesot

Bij Biesot weten we al 65 jaar alles over het inrichten van buitenruimtes. In 65 jaar tijd zijn we uitgegroeid van familiebedrijf naar een groenvoorzieningsbedrijf en architectenbureau van formaat. Met diverse specialisten werken we iedere dag aan het groener, strakker en mooier maken van particuliere- en zakelijke buitenruimtes.

We houden van persoonlijk! Bart en Robert Biesot; Net even dat stapje meer, het persoonlijke contact, flexibiliteit… dat is wat wij belangrijk vinden in ons werk. Hier staan we, samen met het Biesot team, iedere dag voor. Alleen dan kun je samen met de opdrachtgevers tot een mooi resultaat komen. En daar doen we het al ruim 70 jaar voor!

Sinds 1992 is Biesot, als een van de eerste groenbedrijven in Nederland, gecertificeerd voor het ISO en VCA keurmerk. Onze particuliere tuinen zijn veelvuldig te zien in de diverse (vak) bladen en boeken, zoals de Home&Garden, Groei & Bloei, Tuin en Landschap, Tuinontwerpen en de boeken van top tuinfotografe Modeste Herwig.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding