Praktijk voor Fotonen Fysiology

 Divalis | Judith Nicolaas-joel
 Haarlem

De Basis van mijn praktijk is de fotonen fysiology, waarin het systemisch functioneren van het lichaam centraal staat.  Met behulp van het Chiren instrument, NLS (non lineaire total body scan) en mijn eigen inlevingsvermogen en intuïtie werk ik samen met U aan verbetering van uw fysieke en mentale gezondheid, vanuit de 5 natuurgerichte basisprincipes.

Ik werk vanuit de inzichten van de Biontologie, een complete manier van kijken naar mens-zijn waarin oude kennis en nieuwe inzichten elkaar ontmoeten. Middels het Chiren instrument breng ik harmonie in de basis van afweersysteem door middel van biofotonen-coherentie, waardoor alles weer werkt zoals het moet en zo herstelt uw zelfregenezend vermogen. 

Ook ben ik gediplomeerd orthomoleculair voedingsadviseur zodat ik samen met U een verbeterd eetpatroon kan samenstellen en daar waar nodig advies geef over belangrijke supplementen. Mede geïnspireerd door De Hormoonfactor van Ralph Moorman. Tevens pas ik reflexzone-therapie toe tijdens mijn behandeling.

In mijn praktijk geniet ik dagelijks van alle successen die ik samen met mijn cliënten behaal. Iedereen is welkom, jong of oud, langdurig ziek of gewoon niet lekker. Samen onderzoeken we alle gebieden die van invloed zijn op uw functioneren en proberen daar waar nodig harmonie en balans terug te brengen.

U bent van harte welkom in mijn praktijk in Haarlem.

Over Judith Nicolaas-joel

Mijn interesse in biofotonen werd gewekt door de schijnbaar wonderbaarlijke genezing van mijn cadeaudochter. Ik ben de opleiding gaan doen en heb mogen samenwerken met de oprichter Johan Boswinkel.

In 2006 ben ik mijn eigen praktijk gestart en in de loop van de jaren heb ik vele opleidingen gevolgd om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik combineer mijn werk met het moederschap over twee kinderen en mijn cadeaudochter.

Mijn hart ligt bij het genezen en helpen van mensen. Met behulp van de Chiren tracht ik al mijn clienten een betere kwaliteit van leven te geven.

Zowel fysiek als geestelijk komt er veel los bij mensen en ik vind het een uitdaging om iedereen gezonder en gelukkiger te kunnen laten gaan. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding