ThetaHealing Coaching: Transformatie-‘tools’ voor Succes, Gezondheid, Geluk en Werk

 Mind Detective-Manon ThetaHealingCoaching, Therapie en Training | Manon de Jongh
 Velsen-zuid en Online

Kom écht open te staan voor wat JIJ wenst. Hef innerlijke belemmeringen en onbewuste zelfsabotage op! Kom in je kracht en geef sturing aan je leven. Vergroot mogelijkheden en verbeter welzijn op elk levensgebied voor je zelf, jouw onderneming, dieren, cliënten.

Je leert krachtige Mind-Technieken om de diepste oorzaken van innerlijke belemmeringen diréct te vinden én effectief op te heffen. Hiermee vergroot je mogelijkheden en succeskansen. Je verbetert het welzijn op elk levensgebied voor jezelf, je cliënten, dierbaren en dieren. Deze tool moet je in je gereedschapskist hebben. Word een Meester in (Zelf-)Coaching.

Deze training is geschikt voor Ondernemers, Coaches, Therapeuten en voor iedereen die vooruitgang wilt boeken. Haal het beste uit jezelf en kom tot bloei!

Over Manon de Jongh

Mijn naam is Manon de Jongh. Als mijn leven over rozen was gegaan zou ik waarschijnlijk nooit transformatiecoach geworden zijn. Ik heb van ver moeten komen om te zijn waar ik nu sta.

Nare ervaringen hebben me lange tijd gehinderd. Hierdoor was ik gaan geloven dat ik niets waard was, dat ik er niet toe deed en dat ik geen ruimte mocht innemen. Het maakte dat ik me kleiner maakte. Door mijn zelfbeeld verstopte ik me liever dan dat ik me liet zien en voelde me dikwijls neerslachtig. Ook kreeg ik fysieke klachten.

  • Mijn beperkende patronen en daardoor het onderdrukken van mijn potentie, hebben me lang gevangengehouden. Totdat ik in diepe transformatie trainingen ontdekte dat ikzelf degene was die mij tegenhield. Dáár lag de sleutel tot diepe verandering. Er ging een wereld voor me open en het gaf me een andere kijk op het leven. Ik begon het verhaal achter het verhaal te zien. Gaandeweg zag ik mijzelf en mijn ervaringen in een ander licht.

Vele beklemmingen (blokkades) heb ik toen opgeruimd. Hierdoor werd ik bevrijd uit de vervelende dynamiek. Eindelijk voelde ik mijn waarde en betekenis. Ik heb bestaansrecht, ik mag er zijn en ruimte innemen. Het voelde vrijer, lichter. Wat had ik daarnaar verlangd! Na het elimineren van nog meer belemmerende gevoelens en overtuigingen verdwenen ook mijn fysieke aandoeningen.

Ik weet nu hoe krachtig we als mens zijn en hoeveel invloed we hebben op ons leven. En zo’n mooie vooruitgang gun ik anderen ook.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding