Trainingen voor weerbaarheid en persoonlijke groei

 The Bluebird Company | Hans Hoedeman
 Haarlem

The Bluebird Company richt zich op het vergroten van de sociale veiligheid, weerbaarheid en bewustzijn binnen bedrijven & organisaties door haar aardse en holistische benadering.

Met onze op maat gemaakte trainingen/workshops voor bedrijven en instellingen helpen wij medewerkers hun weerbaarheid en dus hun veiligheid te vergroten zodat ze beter om kunnen gaan met lastig/agressief gedrag.

De trainingen hebben een fijne afwisseling tussen theorie en praktisch oefenen zodat de kennis makkelijk wordt opgenomen en meteen toepasbaar is.

Over Hans Hoedeman

Na jaren te hebben gewerkt in de bouw en verkoop ben ik mij een paar jaar geleden gaan specialiseren op het gebied waar mijn passie ligt, namelijk; weerbaarheid, gedrag en persoonlijke groei.

Na vele jaren thaiboksen ea vechtsporten ben ik in 2013 begonnen met het beoefenen van Krav Maga en in 2016 heb ik de instructeur opleiding behaald met als aanvulling het certificaat VIP Protection in 2018.

​Het geeft mij veel voldoening om mensen technieken bij te brengen in zelfverdediging zodat ze weerbaarder worden met daarnaast lde focus op wat je kan doen om te voorkomen dat het fysiek wordt.

Een aantal jaren geleden ben ik daarom bij REACT Advies&Training gestart met diverse opleidingen op het gebied van agressie en de-escalatie. Sindsdien werk ik als zelfstandige senior trainer voor verschillende opdrachtgevers,  waaronder REACT Advies&Training bij diverse organisaties en instellingen door heel Nederland. In elke groeps training die ik geeft komen onderwerpen als mentale weerbaarheid, werken met visualisatie en mindset terug in de trainingen.

  • Als trainer verzorg ik diverse trainingen bij zeer uiteenlopende organisaties zoals; zorginstellingen (forensische zorg, verzorgingstehuizen, instellingen voor jongeren, dak- en thuislozen en ziekenhuizen), gemeenten, zwembaden, scholen, winkelketens en casino's.
  • In de persoonlijke sessies/trajecten maak ik ook gebruik van het energetische werk om meer ruimte te creëren en conditioneringen te transformeren.

Het overdragen van kennis en het bevorderen van zelfvertrouwen en weerbaarheid is waar ik echt op aan ga en veel voldoening uit krijg. Bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van anderen is het doel.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding