Orthomoleculaire en KPNI Therapie - Voel je gezond en fit!

 Praktijk Ardi Uttien - Orthomoleculaire en KPNI Therapie | Ardi Uttien
 Haarlem

Met voeding, beweging en suppletie kunnen chronische klachten verbeteren. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde interventies krijg je met orthomoleculaire therapie meer grip op gezondheid, zowel preventief als curatief.

Het hedendaagse leven vraagt veel van lichaam en geest. Denk bijvoorbeeld aan altijd bereikbaar moeten zijn, stress op het werk, drukte op de weg, vervuiling, ongezonde voeding en weinig beweging. De moderne levensstijl is daarmee een recept voor een scala van veelvoorkomende chronische aandoeningen, waaronder hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type 2.

Om je persoonlijke gezondheid te bevorderen met mijn begeleiding kan je kiezen:

  • Je kan op consult komen, dan zien we elkaar minimaal 3x om je persoonlijk te begeleiden. Je krijgt persoonlijk advies.
  • Je kan de Cursus IK BEN Gezond doen, zodat je je voeding doelgericht in kan zetten om je gezondheid te verbeteren.
  • Je kan aansluitend het Jaarprogramma volgen, waarbij je aan je persoonlijke doel gaat werken. We maken een plan en daarmee ga je aan de slag.

Je levensstijl en je voeding kunnen je medicijn zijn. Op de website kan je het voedingsadvies aanvragen. Het is gebaseerd op kennis uit de orthomoleculaire voedingsleer. Je lichaam doet er alles aan om gezond te zijn. Om het lichaam zo veel mogelijk te ondersteunen in het geweldige werk dat het voor ons doet, kunnen we zo goed mogelijk zorgen dat we onze voedingsstoffen binnen krijgen. Om je te helpen kan je het voedingsadvies gratis aanvragen.

Over Ardi Uttien

Ik ben orthomoleculair therapeut, kPNI-therapeut in opleiding, marketeer en marketingdocent. Naast persoonlijke begeleiding van mensen met fysieke klachten help ik ook mensen met lifestyleverbeteringen in de Cursus IK BEN Gezond.

Mijn passie is genieten van het leven. Ik leef elke dag. Wij allemaal natuurlijk. Genieten betekent wat mij betreft niet perse dat alles goed gaat. Het is voor mij zoveel mogelijk leven in het moment en doen wat ik leuk vind. Ik geniet van goed voor mezelf zorgen. Me fit voelen. Buiten zijn. Bewegen. Met mijn kinderen knuffelen. Creëren. Leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen. Lekker eten. Mijn marketingwerk (dat ik ook nog doe). Mensen samenbrengen. Inspireren. Studeren.

De aanleiding om me in het menselijk lichaam te verdiepen kwam omdat mijn eigen lichaam niet optimaal functioneerde. Het is me gelukt om dat om te draaien. Ik ben fit, gezond en actief. Ik ben gaan studeren wat mij geholpen heeft omdat ik wilde begrijpen hoe dat mogelijk was. 

De opleiding voor orthomoleculair therapeut bij Natura Foundation en de medische basiskennis heb ik in 2017 afgerond. Momenteel volg ik de opleiding Klinische Psychoneuroimmunologie (PNI) van Leo Pruimboom. Ik hoop de opleiding in 2021 af te ronden. In januari 2018 ben ik gestart met deze praktijk.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding