Hulp nodig bij het organiseren van je spullen? Als professional organizer help ik je op weg!

 Mijn Huis Op Orde | Irma Spaans
 Haarlem

Het opruimen van je huis of werkplek kan lastig zijn. Waar begin ik? Hoe pak ik het aan? Soms heb je het overzicht niet en loop je vast.

Herkenbaar? Ga met mij aan de slag. Want samen maakt het makkelijker en leuker dan alleen! Maar wat doe ik dan als professional organizer? Samen met jou bepaal ik wat er in huis of op de werkplek kan veranderen. En dan gaan we ook echt aan het werk: uitzoeken, keuzes maken, schoonmaken, opnieuw inruimen.

We werken met z'n tweeën en ik geef direct tips en help mee. En let op: met twee paar handen gaat het opruimen twee keer zo snel! Als de klus geklaard gaan we genieten. En ik geniet dan voor twee: van de tevreden klant en van het resultaat!

Ik hou van mijn vak en vind het leuk je weer ruimte te geven in je huis en je hoofd. Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op en stel je vraag!

Over Irma Spaans

Ondertussen werk ik al een aantal jaar met veel plezier als professional organizer. 

En wat maakt mijn werk dan zo leuk? Een kleine selectie uit al mijn ervaringen:  

  • Ik geniet van de 1-op-1 contacten met mijn klanten. Soms met een traan, veel vaker met een lach. 
  • Samen op werken en oplossingen bedenken voor problemen,  die soms al jaren spelen, is leuk.
  • Het is fijn om continuïteit te bieden. Lange of korte trajecten: ik ben er. Ook als het niet makkelijk is. 
  • Elke dag leer ik wel iets nieuws van de wijsheden en de humor van mijn klanten. 
  • Elke week leer ik iets nieuws van mijn collega's waar ik mee overleg, de webinars die ik volg, de themamiddagen waar ik aan mee doe en de boeken die ik lees. 

Kortom, ik heb plezier in mijn werk en geniet van de resultaten die mijn klanten bereiken én de groei die ze doormaken. En door de groei die zij doormaken groei ik mee.   

Als professional organizer streef ik ernaar om samen met jou te bepalen wat er in huis of op de werkplek kan veranderen. We gaan dan echt aan de slag: uitruimen, keuzes maken, schoonmaken, opnieuw inrichten en genieten van het het resultaat. En ik geniet dan voor twee: van de tevreden klant en van het resultaat!


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding