Kom in contact met je gevoel dmv creatief werken.

 Angelique Goos - Beeldende therapie | Angelique Goos
 Haarlem

Merk je dat je niet lekker in je vel zit en zoek je een behandeling waarbij praten niet centraal staat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

We gaan je helpen door creatief aan de slag te gaan. Je kan hierbij denken aan tekenen, schilderen, of werken met klei, textiel, steen etc. Het werkstuk zelf is niet het doel op zich, de focus ligt voornamelijk op het proces dat je doormaakt tijdens het creëren.

Je kan je met verschillende behandelvragen aanmelden voor een behandeltraject. Hieronder staat een aantal voorbeelden:

  • Trauma - Wil je beter kunnen omgaan met een ingrijpende gebeurtenis die je hebt meegemaakt?
  • Rouw - Ben je een dierbare verloren en heb je behoefte aan ondersteuning bij je rouwproces?
  • Eigenwaarde - Wil je positiever over jezelf gaan denken en een steviger zelfbeeld gaan vormen?
  • Revalidatie - Sta je voor de uitdaging om opnieuw vorm te gaan geven aan je leven nu je een beperking hebt opgelopen? 
  • Herstel van Burn-out - Heb je veel stress ervaren en wil je weer meer in contact komen met wat er voor jou belangrijk is.

Om je aan te melden voor een behandeltraject is het niet nodig om ‘artistiek talent’ te hebben. Het gaat erom dat jij in een veilige sfeer aan het werk gaat, met de problemen en klachten die jij ervaart omtrent je gevoelens, gedachten of gedrag.

Over Angelique Goos

Ik volgde m'n opleiding tot Beeldend therapeut aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. In 2013 ben ik afgestudeerd met Rouw en Verlieskunde als Minor en sindsdien ben ik werkzaam als geregistreerd Beeldend therapeut. 

Na een periode in de mode gewerkt te hebben, heb ik me omgeschoold tot Beeldend therapeut. Ik wilde m'n creativiteit gaan inzetten om anderen te helpen. Nadat ik als activiteitenbegeleider al voelde dat ik op de goede weg was, besloot ik door te gaan, en tot op de dag van vandaag ben ik blij met deze keuze. Het beroep van Beeldend therapeut past als een jas.

Ik ben als Beeldend therapeut geregistreerd bij NFG, RBCZ en in het Register Vaktherapie - FVB. Hierdoor is het mogelijk dat de behandeling (deels) vergoed wordt door je aanvullende ziektekostenverzekering. Behandelingen zijn tevens online mogelijk.

  • Sinds 2019 is mijn prettige atelier gevestigd in Vlietzorg, te Haarlem. Vlietzorg is een eerstelijnscentrum voor integratieve geneeskunde. Het uitgangspunt van integratieve geneeskunde is het (h)erkennen van de wisselwerking tussen lichaam en geest.

Zoek je een behandelaar met oog voor jou zoals je bent? Iemand die je ondersteunt in deze periode van je leven zodat je zo snel als mogelijk is, weer zelfstandig verder kunt? Dan ben je bij Angelique Goos, Beeldende therapie aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact op voor een (gratis) kennismaking.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding