Het Hart Van Reiki

 International House of Reiki | Frans Stiene
 Haarlem

Frans Stiene geeft drie niveaus Reiki cursussen in Nederland: Shoden Niveau I, Okuden Niveau II en Shinpiden Niveau III. Doe mee met deze cursussen en ervaar ons afstudeerprogramma van ongeëvenaard hoge kwaliteit, inclusief praktijktraining, online-training en virtuele oefengroepen.

Frans geeft deze cursussen al bijna 20 jaar en focust op de traditionele Japanse stroming. Naast de drie Reiki cursussen geeft Frans ook Reiki Dagen en Reiki Retraites in Nederland en andere plekken in Europa, Amerika, Engeland en Australië.

  • Reikibehandelingen zijn voor specifieke heling of algemene ontspanning en worden individueel aangepast aan de behoeften en toestand van de cliënt. Dit is de ideale manier om jezelf te verwennen. Je hoeft je niet ziek te voelen voor een Reikibehandeling; ze zijn goed als een manier om je balans te onderhouden en ze kunnen ook je persoonlijke spirituele ontwikkeling ondersteunen. Ze zijn ook heel heilzaam bij een burn-out!

Of kom een dag naar Haarlem voor een persoonlijke training en begeleiding van 1 dag door Frans Stiene. Deze persoonlijke training wordt gepland rond jouw behoeftes. Je zult 3 tot 4 uur training ontvangen, plus genoeg tijd voor zelfwerk. Frans organiseert ook graag een persoonlijke training van een paar dagen. 

Als je interesse hebt terug te keren naar de traditionele leer van wat er in Japan werd geleerd, voordat het in 1938 naar het Westen kwam, dan ben je aan het juiste adres! 

Over Frans Stiene

Frans is medeoprichter en senior leraar (ook wel Reiki Master geheten) van het International House of Reiki en de Shibumi International Reiki Association, samen met Bronwen Logan (Stiene).

Na 20 jaar in Australië te hebben gewoond keerde hij in 2018 weer terug naar zijn geboorteland Nederland. Vanaf het begin van de jaren 2000 heeft Frans een belangrijke bijdrage geleverd aan het wereldwijde onderzoek naar, en de ontwikkeling van, de verschillende vormen van het Reiki-systeem.

Studenten reageren positief op de warmte en intelligentie van Frans. Zijn eigen persoonlijke spirituele Reiki-beoefening is een model dat veel studenten willen navolgen en dat veel aanmoediging biedt aan diegenen die hetzelfde pad willen bewandelen.

  • Zijn veelgeprezen boeken The Reiki Sourcebook, The Japanese Art of Reiki, A-Z van Reiki, Reiki Techniques Card Deck en Your Reiki Treatment worden veel gelezen en zeer gewaardeerd. Frans is ook de auteur van Het Hart van Reiki -Herontdek Je Ware Zelf en Reiki Insight. Wat Frans zijn studenten leert wordt gevormd door wat sinds het begin van de 20ste eeuw in Japan werd beoefend.

De open, informele leerstijl van Frans is een inspiratie voor studenten in de VS, Europa, Azië en Australië. Hij streeft ernaar studenten de meest volledige en actuele informatie te geven over het Reiki-systeem, en, het allerbelangrijkste, om de student een directe ervaring te laten hebben van hun Ware Zelf.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding