Pilates in Overveen bij Studio Blitz

 Studio Blitz Movement | Studio Blitz Movement
 Overveen

Een pilatesles bestaat uit een reeks van rek- en krachtoefeningen uit een uniek systeem. Van het beoefenen van pilates krijg je sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans.

Tijdens de pilatesles beweeg je gecontroleerd en functioneel. We leren onszelf aan om de dieper gelegen spieren te activeren. Het is een ketentraining waarbij je hele lichaam wordt geprikkeld. Hierdoor worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren juist geactiveerd én versterkt. De nadruk ligt bij pilates op het gebruik van je eigen lichaam.

  • We werken veel vanuit de 'core': die bestaat niet alleen uit de buikspieren, maar ook uit de bilspieren, bekkenbodemspieren en rugspieren.

Tijdens Power Pilates bewegen we wat meer op de muziek, doen we meer herhalingen, pulse-bewegingen en grijpen we meer naar props zoals een theraband, gewichtjes (0.5 tot max 2 kilo), pilatesring of de pilatesbal.

Bij Pilates Ground Control is er juist extra aandacht voor de ademhaling en wordt er vanuit de basis gewerkt. Maar vergis je niet: het mag door het lagere tempo misschien eenvoudig lijken, maar dat is het beslist niet! Er is weinig ruimte voor smokkelen en dat maakt deze lessen heel effectief.

Over Studio Blitz Movement

Studio Blitz Movement is een authentieke studio waar iedereen welkom is. Ons doel is om een zachte en huiselijke sfeer te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn. Een plek waar je met een glimlach binnenkomt en met hetzelfde positieve gevoel weer naar buiten loopt - maar dan met een fit en voldaan gevoel.

  • Alle lessen dragen bij aan waar Studio Blitz voor staat: verbinding maken met je lichaam door middel van beweging. 

Studio Blitz Movement heeft haar deuren geopend in de Tetterodehal: een idyllische locatie te midden van de bossen van Overveen in de gemeente Bloemendaal. Op fietsafstand van Haarlem, op loopafstand van station Overveen én voorzien van voldoende gratis parkeerplekken.

  • De studio is uitgerust met een krachtig luchtcirculatiesysteem én vloerverwaming.

We kunnen niet wachten om je in de studio te zien!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding