Zonnewende Uitvaartbegeleiding: Met liefde afscheid nemen op je eigen manier

 Zonnewende Uitvaartbegeleiding | Eefje Smulders
 Haarlem

Vanaf het moment van overlijden, of de voorbereiding daarop, begeleid ik families om samen een liefdevol, verbindend en passend afscheid vorm te geven.

Ik vind het een voorrecht om jullie een handreiking te bieden bij dit proces. Ik wil graag begrijpen wat jullie voor je zien en jullie begeleiden in het proces om keuzes te maken en vorm te geven aan het soort afscheid dat het beste bij jullie en jullie dierbare past.

  • Het is pas goed als het persoonlijk en eigen is en dus is maatwerk hier op zijn plaats. Mijn motto daarbij is: “het gaat om wat past, niet om wat hoort”

Belangrijk vind ik bovendien om transparant te zijn over de kosten. Ik hanteer eerlijke tarieven en werk samen met alle uitvaartverzekeraars. 

Over Eefje Smulders

Ik ben een zelfstandig uitvaartbegeleider. Vanaf het moment van overlijden, of de voorbereiding daarop, begeleid ik families om samen een liefdevol, verbindend en passend afscheid vorm te geven.

Mooi afscheid nemen voor mij is: het vieren van het leven dat was, met dankbaarheid voor de fijne herinneringen en op een manier die passend is bij de overledene en zijn of haar nabestaanden.

“Hoofd koel, warm hart” dit is hoe mensen om mij heen mij omschrijven. Pragmatisch en daadkrachtig, maar ook intuïtief, verbindend en empathisch.

Snelheid, budgetten en kijkcijfers stonden jarenlang centraal in mijn werk als filmproducer. Bijna 20 jaar lang werkte ik in het dynamische hart van de Nederlandse film en televisiewereld. Alhoewel ik dit werk met veel overgave en voldoening heb gedaan, miste ik iets essentieels: betekenisvol werk dat echt verschil maakt.

  • Het vak van uitvaartbegeleider voelt als de plek waar al mijn kwaliteiten en talenten samenkomen. Hier kan ik mijn vaardigheden inzetten voor een waardevol, verbindend en passend afscheid. 

Ik heb bewust geen contracten en provisie afspraken met leveranciers. Ik vind het erg belangrijk dat de betrokkene vrij is om te kiezen wat bij hem/haar en de overledene past. Omdat ik niet gebonden ben aan bepaalde leveranciers valt de totale factuur vaak een stuk lager uit dan bij grotere uitvaartorganisaties.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding