Zonnewende Uitvaartbegeleiding: Met liefde afscheid nemen op je eigen manier

 Zonnewende Uitvaartbegeleiding | Eefje Smulders
 Haarlem

Vanaf het moment van overlijden, of de voorbereiding daarop, begeleid ik families om samen een liefdevol, verbindend en passend afscheid vorm te geven.

Ik vind het een voorrecht om jullie een handreiking te bieden bij dit proces. Ik wil graag begrijpen wat jullie voor je zien en jullie begeleiden in het proces om keuzes te maken en vorm te geven aan het soort afscheid dat het beste bij jullie en jullie dierbare past.

  • Het is pas goed als het persoonlijk en eigen is en dus is maatwerk hier op zijn plaats. Mijn motto daarbij is: “het gaat om wat past, niet om wat hoort”

Belangrijk vind ik bovendien om transparant te zijn over de kosten. Ik hanteer eerlijke tarieven en werk samen met alle uitvaartverzekeraars. 

Over Eefje Smulders

Ik ben een zelfstandig uitvaartbegeleider. Vanaf het moment van overlijden, of de voorbereiding daarop, begeleid ik families om samen een liefdevol, verbindend en passend afscheid vorm te geven.

Mooi afscheid nemen voor mij is: het vieren van het leven dat was, met dankbaarheid voor de fijne herinneringen en op een manier die passend is bij de overledene en zijn of haar nabestaanden.

“Hoofd koel, warm hart” dit is hoe mensen om mij heen mij omschrijven. Pragmatisch en daadkrachtig, maar ook intuïtief, verbindend en empathisch.

Snelheid, budgetten en kijkcijfers stonden jarenlang centraal in mijn werk als filmproducer. Bijna 20 jaar lang werkte ik in het dynamische hart van de Nederlandse film en televisiewereld. Alhoewel ik dit werk met veel overgave en voldoening heb gedaan, miste ik iets essentieels: betekenisvol werk dat echt verschil maakt.

  • Het vak van uitvaartbegeleider voelt als de plek waar al mijn kwaliteiten en talenten samenkomen. Hier kan ik mijn vaardigheden inzetten voor een waardevol, verbindend en passend afscheid. 

Ik heb bewust geen contracten en provisie afspraken met leveranciers. Ik vind het erg belangrijk dat de betrokkene vrij is om te kiezen wat bij hem/haar en de overledene past. Omdat ik niet gebonden ben aan bepaalde leveranciers valt de totale factuur vaak een stuk lager uit dan bij grotere uitvaartorganisaties.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding