Gediplomeerd Somatic Experiencing & Lichaamsgerichte Trauma Therapie

 Alfred Petrie Stress Release Coaching & Trauma Therapie | Alfred Petrie
 Haarlem

Als Somatic Experiencing (SE) therapeut geef ik trainingen, coaching en therapie op het gebied van trauma en stress. Ook via de complete online cursus ervaren velen inmiddels de kracht van deze lichaamsgerichte stress release methode: Somatic Experiencing (SE).

  • Met dankbaarheid mag ik steeds weer voor een tijdje met mensen meelopen om samen sneller de weg uit de vaak donkere en pittige periodes te vinden. Door er volledig voor je te zijn, te luisteren en vooral door je de kracht van SE te laten ervaren. Deze effectieve methode is in mijn ervaring de meest 'zachte' manier om trauma en diepgewortelde stresspatronen te verlichten en te ontladen. 
     
  • Ik ben steeds weer diep verwonderd over wat menselijke aandacht voor iemand hierin kan betekenen. Hoe je bergen kunt verzetten door met open en nieuwsgierige aandacht naar een veld van sensaties en gevoelens te gaan in het lichaam. En hoe deze focus de toestand in je lichaam kan veranderen. Ik hoop met nog velen te kunnen genieten van de weg naar onze zelfhelende vermogens.
     
  • Ik hoop van harte dat deze manier van coachen en therapie wat voor jou is. De ‘klik’ is belangrijk. Neem daarom gerust contact met me op. Je bent van harte welkom!

Op m'n site (zie link hieronder of aan de rechterkant) kun je je tijdelijk GRATIS aanmelden voor m'n meest recente webinar: 'De Ontmaskering van Stress, Angst en Paniek'. Stap voor stap neem ik je mee naar meer begrip en grip op je zenuwstelsel. Inclusief vele lichaamsgerichte oefeningen uit Somatic Experiencing! 

Over Alfred Petrie

Vanaf m'n 15e was ik al op zoek naar manieren om tot ontspanning te komen, om van overleven meer in een staat van volop leven te komen. 

Door al m'n trauma en stress patronen, al vanaf jonge leeftijd, was ik extra gemotiveerd om een uitweg te vinden. Dit jarenlange zoeken, heeft geleid tot het ervaren en doorgronden van vele soorten methodes en richtingen. Vooral om te ervaren wat niet werkte. En uiteindelijk ook wat wel werkt. En hoe!

Of ik nu voor een zaal vol medewerkers sta, of 1 op 1 met een client zit, of via de online cursus 'Van 6 stappen van Overleven en Volop Leven'; ik laat steeds meer mensen ervaren hoe simpel en effectief de lichaamsgerichte methode Somatic Experiencing® is. Dat het opgekropte stress echt bij de 'wortel' aanpakt. 

  • Dankzij effectieve technieken en inzichten uit Somatic Experiencing® (Peter Levine) en Mindfulness laat ik steeds meer mensen ontdekken hoe relatief eenvoudig het eigenlijk is om de in het lichaam vastgezette stress alsnog te ontladen.

En m'n cliënten zijn minstens zo enthousiast:

“Zo fijn dat ik na de sessie woensdag zelfs thuis een aantal uren een gevoel van rust en ontspanning had, dat ik jaren niet heb gevoeld. Zelfs niet met medicatie. Zo gaaf! Gaf ook weer kracht om de nacht in te gaan.”

“Door de sessies heb ik niet alleen minder last van m’n PTSS, heb ook naar de kinderen toe veel meer ruimte. Schiet minder snel uit m’n slof.”


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding