Verhuur van representatieve praktijkruimten en yoga studio

 Connected Haarlem, ruimte voor gezondheid en balans | Anne van Haaster
 Haarlem

Connected Haarlem biedt ruimte voor gezondheid en balans in een centrum waar de westerse gezondheidszorg en andere geneeswijzen bij elkaar mogen komen. Vijf praktijkruimten en coachingskamers staan tot je beschikking en zijn van alle gemakken voorzien, evenals de sfeervolle oefenzaal die ook als yoga studio te gebruiken is.

Mijn naam is Anne van Haaster en ik ben van mening dat we waar mogelijk onze krachten kunnen bundelen. Er zijn veel verschillende vormen van zorg die elk hun goede eigenschappen hebben. Door deze bij elkaar in de buurt te brengen is er in mijn ogen veel meer mogelijk. 

  • Wanneer je bij mij een ruimte reserveert, dan voer je je eigen praktijk binnen het centrum. Je krijgt een elektronische sleutel tot het pand die je toegang geeft op de tijden die je gereserveerd hebt. Je draagt aan mij alleen een vergoeding af voor de ruimte.

Ik vind het belangrijk dat jij als gebruiker van een ruimte achter de gezamenlijke visie kan staan. Ik zou het fijn vinden als de mensen die op vastere basis in het centrum werken elkaar leren kennen en op de hoogte zijn van elkaars expertise en specialisaties. We organiseren gezamenlijk van tijd tot tijd evenementen zoals een open dag.

  • De praktijkruimten worden gereserveerd per dagdeel: ochtend (van 8:00 tot 12:30), middag (van 13:00 tot 17:30) en avond (van 18:00 tot 22:30). Reserveren kan al vanaf €22,50 per dagdeel. De zaal kan ook per uur gereserveerd worden.

Kijk dus snel op mijn website en boek je praktijkruimte vandaag nog!

Over Anne van Haaster

Mijn naam is Anne van Haaster. Van huis uit ben ik fysiotherapeut.
Ik ben gespecialiseerd in hand- en polsklachten en revalidatie bij centraal neurologische aandoeningen.Daarnaast heb ik mij de laatste jaren verdiept in de bewustzijnsmethodiek Touch of Matrix. Ik merk dat de combinatie van fysiotherapie en deze methode ervoor zorgt dat de client sneller van zijn klachten af kan komen en zich meer gezien voelt.

Omdat ik in mijn baan de optimalisatie van deze combinatie miste, ben ik uiteindelijk op zoek gegaan naar een plek in mijn woonplaats Haarlem om mijn visie op zorg zelfstandig te verwezenlijken. Zo zijn ‘Connected Fysio en Bewustzijnstherapie’ en ‘Connected Haarlem - ruimte voor gezondheid en balans’ ontstaan. 

Mijn collega's, Tara Esra Feijt en Rani van Wooning zijn in de loop der tijd mijn praktijk komen versterken. Niet alleen in capaciteit, maar ook in kennis en kunde. Zo heeft Tara veel ervaring met rugklachten en geeft ze tevens ademcoaching, en heeft Rani een specialisatie in Oedeemtherapie en geeft ze Yogamassages.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding