Voetreflextherapie voor volwassenen, kinderen en baby's

 De Zonnevoet, praktijk voor voertreflextherapie | Jeanine Beeftink
 Haarlem

Zit jij veel in je hoofd of ben je vaak onrustig of gestresst? Een VoetreflexPlus™ behandeling zorgt er o.a. voor dat je je drukke hoofd even uit kunt zetten. Veel stress gerelateerde klachten kun je via je voeten effectief aanpakken. Ervaar het zelf!

Voetreflextherapie is voor heel veel klachten in te zetten, en dus zeker niet alleen voor klachten aan de voet wat mensen nog wel eens denken. Het is veel breder en is in te zetten om hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, hoge of lage bloeddruk, blaasontstekingen, lage rugpijn, spijsverteringsproblemen, menstruatieklachten, overgangsklachten enz. aan te pakken.  

  • Reflexzonetherapie is een veilige en natuurlijke behandelwijze. Iedereen kan reflexzonetherapie ontvangen. Baby’s en kleuters zijn er heel ontvankelijk voor en ook voor hen is de behandeling zeer effectief.

Behalve massages geef ik ook: 

  • workshops babyreflexologie zodat ouders zelf kunnen leren hoe ze de kwaaltjes van hun baby kunnen wegmasseren.
  • workshops karakternanalyse op basis van de stand/vorm van de tenen.

Over Jeanine Beeftink

Mijn missie is om mensen weer in contact te brengen met ontspanning. Omdat ik de voeten masseer gaat het hoofd automatisch even uit. Je aardt en komt meer in je lichaam. Als je meer bent dan alleen je hoofd, is het ook makkelijker om toegang te krijgen tot je hart(sverlangen) en datgene te doen waar je blij en gelukkig van wordt. 

Ik vind mensen en (hun relatie met hun) voeten fascinerend. Voeten zijn vaak ondergewaardeerd terwijl je letterlijk nergens komt zonder je voeten. Bovendien heb je contact met de aarde via je voeten. Ze zijn het fundament van je lichaam. Iedereen weet dat je zonder goed fundament geen stevig huis kunt bouwen dat tegen een stootje kan. Je voeten zijn een mooie ingang om klachten te behandelen.

  • Omdat kinderen de toekomst zijn, wil ik graag zoveel mogelijk ouders en verzorgers leren hoe ze met babyreflexologie zelf de kwaaltjes van hun baby weg kunnen masseren. Zo wordt al zo vroeg mogelijk gewerkt aan een stevig fundament waar je je hele leven plezier van hebt.

Voordat ik voetreflextherapie ging doen heb ik me bekwaamd in het “tenenlezen”. Dat is een karakteranalyse op basis van de vorm en stand van je tenen. Inzicht in je karakter en hoe je zaken aanpakt kan heel verhelderend werken als je het gevoel hebt vast te zitten.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding