Liefde is wat jij bent

 Leven in Openheid | Tino van Heusden
 Haarlem

Wie zou je zijn zonder je verhalen? Wat wil je werkelijk? Wil je weten wie je werkelijk bent?
Ik nodig je uit om het onderzoek te doen. In openheid
.

De focus ligt daarbij op het ervaren en bekrachtigen van je onveranderlijke, natuurlijke staat van zijn; liefde, helderheid, openheid. Maar ook is er ruimte voor het in het licht plaatsen van blokkades (emoties en gedachten) die je tegenkomt in het ervaren van die liefde, voor jezelf, anderen en wat zich ook aandient in je leven.. 

Als je behoefte hebt aan ondersteuning of reflectie mbt je werk, relatie, of anderszins is er de mogelijkheid voor een coachingssessie. Zo'n sessie is erop gericht om je te helpen duidelijk te krijgen waar je verlangen en passie ligt, waar en hoe je jezelf daarin blokkeert en hoe je denken (overtuigingen) daarin een cruciale rol speelt. Vervolgens kan ik je helpen te ontdekken hoe je meer vrijheid en vreugde in je leven kunt realiseren.

We werken met met krachtige bewustzijnsversterkende en inzichtgevende werkvormen gebaseerd op:

- The Work van Byron Katie;
- De Kracht van het Nu van Eckhart Tolle;
- Mindfulness. ;
- Non-Dualiteit;
- Cursus in Wonderen

Over Tino van Heusden

De afgelopen 20 jaar heb ik al vele cursussen en workshops gegeven op het gebied van lichaamswerk, meditatie en inzichtgevende methodieken. Momenteel werk ik vooral met het directe gewaarzijn van essentie.

De basis van mijn werken is de ervaring dat vreugde, liefde en geluk altijd in iedereen aanwezig zijn, op ieder moment. Er is nooit een probleem. alleen situaties om mee om te gaan. Als je je verhaal over een situatie, gebeurtenis, persoon kunt loslaten en puur in het moment kunt zijn, wordt het leven eenvoudig. Kan het zich ontvouwen precies zoals het bedoelt is. Als jij je er niet meer mee bemoeit, kan het leven zich zelf vorm geven. Precies zoals het is, precies goed.

Vanuit dat vertrouwen reik ik vormen aan waarin je jezelf uit kunt drukken; met wat er ook aan emoties en gevoelens zijn in je leven. Samen gaan we op zoek naar wegen om de energie te laten stromen. Wat er ook is, het is goed, en je kunt het op jouw eigen wijze vorm geven.

Ik volgde diverse opleidingen:
- Psychiatrisch Verpleegkundige 1981-1985;
- Psycho-sociaal werk (1983-1986);
- Maatschappelijk werk (1984-1987);
- Emotioneel lichaamswerk (1988-1991); 
- Rebirthing (1992-1993);
- Tantra (1993-1994);
- Pastoraal werk (1995-1996);
- Innerlijk Kindwerk (1999-2000);
- The Work van Byron Katie (1999);
- Mindfullnes & meditatie (2001- heden).Belangrijke inspiratiebronnen zijn: Eckhart tolle (Kracht van het Nu), Cursus in Wonderen, Advaita Vedanta en Tibetaans Boedhisme.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding