Ontwaak je vrouwelijke krachten door beweging. Buikdans, African Dance, Dancehall, Yoga, Barre en me

Ontwaak je vrouwelijke krachten door beweging. Buikdans, African tribal dance, bellyfit en yoga zijn perfecte middelen om je innerlijke godin aan te roepen.

Buikdans
Een zeer vrouwelijke en sierlijke dans die werd gedanst in de tempels van het oude Egypte. Het is een dans waarbij je vooral werkt met de eerste drie chakra's en buikdans wakkert je kundalini energie aan. Door de bewegingen van buikdans laat je deze energie door al je chakra's heen stromen. Wij hebben een holistische benadering van onze lessen en veel focus op de juiste op de juiste techniek.

Bellyfit
Bellyfit combineert toffe muziek met mooie dansbewegingen uit niet-westerse culturen. Door Bellyfit leer je je vrouwelijker en zelfverzekerder te voelen. Het is een holistische fitnessles. Het mixt buikdans met bollywood en Afrikaanse dans. In Bellyfit zitten ook Pilates oefeningen voor de core evenals yoga en meditatie. Bellyfit is les gemaakt door vrouwen, voor vrouwen.

African dance:
De Afrikaanse muziek en bewegingen laten je oeroude ziel weer ontwaken. Afrikaanse dans heeft een bijzonder aardend effect. Het is dynamisch, krachtig en vrolijk.

Over Stichting Anaïta

Het doel van onze stichting is het vertolken van een maatschappelijke functie om vrouwen bij elkaar te brengen, vrouwelijke wijsheid samen te brengen en een plek te creeren waar vrouwen samen kunnen komen. Wij zijn opgericht om vrouwelijke wijsheid te verspreiden in brede zin.

Wij zijn er voor vrouwen van alle leeftijden, culturen, achtergronden en afkomst. Anaïta wil een steentje bijdragen om de innerlijke godin van vrouwen aan te roepen. Iedere vrouw heeft haar eigen journey en wij willen je steunen door de kracht van vrouwen. Het samen zijn. Het samen delen. Door vrouwen onderling te verbinden, kennis en kunde te delen willen wij vrouwen in hun kracht laten komen. Iedere vrouw is een stralend lichtwezen.

In onze studio in het centrum van Haarlem is komen beweging, spiritualiteit en kunst samen. We geven hier een podium aan vrouwen om hun gave te delen met anderen. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk. We focussen op de uitwisseling en de intenties van vrouwen onderling.

Agenda Stichting Anaïta

november 2021

Nieuwe Maancirkel (Schorpioen)

ZA 06 nov 19.00 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Nieuwe Maancirkel (Schorpioen)

Deze nieuwe maan staat in het teken van Schorpioen. Schorpioen regelt verandering, transformatie en mysterie. We zullen werken met energie en archetypes d.m.v. een helende visualisatie, intenties zetten, ademwerk, tarotkaart lezen en meer.
Stichting Anaïta
Gladys Gatica
Workshop: Crystal Grid maken

ZA 13 nov 10.30 uurKristallen en (Edel)stenenworkshop
Workshop: Crystal Grid maken

Een crystal grid is een mooie manier om de helende kracht van heilige geometrie en kristalvibraties. We gaan aan de slag om een grid te maken met verschillende kristallen in een geometrische schikking met in gedachten een specifieke intentie.
Stichting Anaïta
Gladys Gatica
Skybird - Dans en Muziek uitvoering om onze free spirit te eren

ZO 21 nov 15.30 uurDans & Bewegingconcert
Skybird - Dans en Muziek uitvoering om onze 'free spirit' te eren

‘Skybird’ is a dance and music performance which honors our free spirit. The movements of the dancer Simone Heijloo and the enchanting Harp and Vocals of the musician Fralalai will embody this journey.
Stichting Anaïta
Gladys Gatica
Workshop Sound Healing with Amy

ZA 27 nov 19.00 uurHealing en readingworkshop
Workshop Sound Healing with Amy

Amy gidst je tijdens een meditatie die ervoor zorgt dat je zenuwstelsel zich kalmeert. Daarna leidt ze je in de sound healing. Hierbij gebruikt ze verschillende instrumenten zoals schalen en vorken. We eindigen met een Savasana.
Stichting Anaïta
Gladys Gatica

december 2021

Nieuwe Maancirkel (Boogschutter)

ZA 04 dec 19.00 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Nieuwe Maancirkel (Boogschutter)

Het is een ideale nieuwe maan om intenties te zetten betreffende reizen, healing en je eigen waarde terugwinnen. We werken met de energie van diverse godinnen d.m.v. een helende visualisatie, intenties zetten, ademwerk, tarotkaart lezen en meer.
Stichting Anaïta
Gladys Gatica

Stichting Anaïta

Foto 2 Stichting Anaïta Foto 3 Stichting Anaïta Foto 5 Stichting Anaïta Foto 9 Stichting Anaïta Foto 11 Stichting Anaïta Foto 13 Stichting Anaïta Klik om te vergroten


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!