Buikdans, African Dance, Dancehall, Salsa lady style, Latin dance

 Anaïta | Anaïta
 Haarlem

Ontwaak je vrouwelijke krachten door beweging. Buikdans, African tribal dance, bellyfit en yoga zijn perfecte middelen om je innerlijke godin aan te roepen.

Buikdans
Een zeer vrouwelijke en sierlijke dans die werd gedanst in de tempels van het oude Egypte. Het is een dans waarbij je vooral werkt met de eerste drie chakra's en buikdans wakkert je kundalini energie aan. Door de bewegingen van buikdans laat je deze energie door al je chakra's heen stromen. Wij hebben een holistische benadering van onze lessen en veel focus op de juiste op de juiste techniek.

African dance:
De Afrikaanse muziek en bewegingen laten je oeroude ziel weer ontwaken. Afrikaanse dans heeft een bijzonder aardend effect. Het is dynamisch, krachtig en vrolijk.

Over Anaïta

Het doel van onze stichting is het vertolken van een maatschappelijke functie om vrouwen bij elkaar te brengen, vrouwelijke wijsheid samen te brengen en een plek te creeren waar vrouwen samen kunnen komen. Wij zijn opgericht om vrouwelijke wijsheid te verspreiden in brede zin.

Wij zijn er voor vrouwen van alle leeftijden, culturen, achtergronden en afkomst. Anaïta wil een steentje bijdragen om de innerlijke godin van vrouwen aan te roepen. Iedere vrouw heeft haar eigen journey en wij willen je steunen door de kracht van vrouwen. Het samen zijn. Het samen delen. Door vrouwen onderling te verbinden, kennis en kunde te delen willen wij vrouwen in hun kracht laten komen. Iedere vrouw is een stralend lichtwezen.

In onze studio in het centrum van Haarlem is komen beweging, spiritualiteit en kunst samen. We geven hier een podium aan vrouwen om hun gave te delen met anderen. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk. We focussen op de uitwisseling en de intenties van vrouwen onderling.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding