Soundhealing praktijk. Klankschaalmassages, voice healings, klankreizen en reiki.

In mijn soundhealing praktijk help ik mensen om dicht bij zichzelf te komen, zodat ze kunnen ontspannen en loslaten. Dit doe ik door het geven van klankschaalmassages, voice healings, klankreizen en reiki.

Klankschaalmassage
Tijdens de klankschaalmassage lig je comfortabel en warm op de behandeltafel. De klankschalen worden in overleg om of op het lichaam gezet. Omdat ons lichaam voor ongeveer 70% uit water bestaat hebben de trillingen van de klankschalen invloed op ons lichaam. De sessie helpt bij het loslaten van spanning en wegnemen van blokkades, zodat energie weer vrij kan stromen. Tijdens de sessie hoef je niks anders te doen dan je over te geven aan de klanken.

Voice healing
Tijdens een voice healing lig je op de behandeltafel en breng ik je lichaam en geest eerst in ontspanning. Daarna ga ik langs het lichaam en maak ik klanken/geluiden die door mij heen stromen. Gestolde, vastgezette energie kan zo oplossen en de klanken vullen je met liefde en energie.

Klankreis
Laat je tijdens de klankreis meevoeren met de klanken van verschillende instrumenten. Tijdens de reis laat ik je eerst onstpannen met klankschalen, waarna ik een klankbad creëer met verschillende instrumenten en mijn stem. 

Reiki/Healing Touch
Bij een reiki sessie stem ik af op jouw lichaam en geef ik je energie. Dit kan zowel liggend, zittend als op afstand. Je kan dit fysiek ervaren als warmte. Bij deze vorm van healing gebruik ik mijn handen op het lichaam en ga ik de chakra’s langs. Vaak gebruik ik ook een instrument of klankschaal ter ondersteuning van de sessie. Ik gebruik naast reiki ook technieken uit Healing Touch.

Over Giulia Bijvoet

Mijn naam is Giulia Bijvoet. In 2019 kwam ik in aanraking met klankschalen en ervaarde ik de rustgevende werking die ze op mij hadden.

Een jaar later mocht ik van een goede vriendin haar klankschalen set overnemen. Zo kwamen er zeven handgemaakte klankschalen uit Nepal in mijn leven. Door de schalen is mijn soundhealing praktijk In je Kern ontstaan en ben ik een opleiding gaan volgen om te leren werken met mijn klankschalen. Een andere passie van mij is zingen en muziek maken, dit kan ik nu ook delen in mijn praktijk. Hiernaast ben ik werkzaam als logopedist bij Kernlogopedie.  

Elk mens zie ik als een bloem waarbij de bloemblaadjes als het ware de bagage zijn; de ervaringen, beperkingen en overtuigingen die je in je leven bij je draagt. Ik vind het belangrijk om naar de kern van die bloem te kijken. De kern is zuiver en puur en ieder mens heeft een prachtige kern! Ik hoop je tijdens de sessie in je kern te laten komen waarin je kan ontspannen en loslaten. Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Haarlem!

Ik heb de volgende relevante opleidingen en cursussen gevolgd:

  • 2021-2022:         Opleiding Soundhealing bij Happynings
  • 2021-2022:         Jaartraining I AM bij I AM Academy
  • 2021:                   Vocal Sound Healing bij Dymphi Peters
  • 2018:                   Healing Touch 1 en 2
  • 2016-2017:         Jaartraining Stemexpressie bij Marius Engelbrecht
  • 2015-2016:         Cursus Intuïtieve Ontwikkeling 1 & 2 bij Resonance
  • 2002:                   Reiki 2
  • 2000:                   Reiki 1

In je Kern
Giulia Bijvoet

Foto 1 Giulia Bijvoet Foto 2 Giulia Bijvoet Foto 4 Giulia Bijvoet Foto 5 Giulia Bijvoet Klik om te vergroten

In je Kern


Professionals in de categorie Muziek & Zang

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem