Soundhealing praktijk. Klankschaalmassages, voice healings, klankreizen en Reiki.

In mijn soundhealing praktijk help ik mensen om dicht bij zichzelf te komen, zodat ze kunnen ontspannen en loslaten. Dit doe ik door het geven van klankschaalmassages, voice healings, klankreizen en Reiki. Ook bied ik soundhealing sessies aan voor bedrijven en kinderen. 

Een sessie kan je helpen bij:

  • stress en spanning
  • slaapproblemen 
  • overspannen of burn-out klachten
  • fysieke pijnklachten 
  • het in contact komen met je intuïtie, gevoelens en emoties

Waarom het werkt
Omdat ons lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat hebben de trillingen van de klankschalen invloed op ons lichaam. De klankschalen veroorzaken een lichte interne massage van het lichaam. Hierdoor kan spanning worden losgelaten, zodat energie weer vrij kan stromen. Lees hiermeer over de werking van klankschalen.

Over Giulia Bijvoet

Mijn naam is Giulia Bijvoet (1990). 

Als logopedist ben ik een aantal jaar geleden klankschalen gaan inzetten tijdens mijn behandelingen en merkte ik al direct de rustgevende werking die ze hadden op de kinderen waarmee ik werkte. Vanuit daar ben ik me verder gaan verdiepen in de helende werking van klankschalen en volgde de opleiding Soundhealing. 
Op mijn 25e kwam ik in een burn-out terecht en ervaarde ik wat overmatig stress doet met een lichaam. Met vallen en opstaan vond ik mijn weg en leerde mezelf meer en meer kennen door verschillende therapieën, trainingen en retraites te volgen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Door deze ervaringen weet ik hoe belangrijk ontspanning en écht thuiskomen bij jezelf is. Met mijn praktijk In je Kern wil ik mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling.

Elk mens zie ik als een bloem waarbij de bloemblaadjes als het ware de bagage zijn; de ervaringen, beperkingen en overtuigingen die je in je leven bij je draagt. Ik vind het belangrijk om naar de kern van die bloem te kijken. De kern is zuiver en puur en ieder mens heeft een prachtige kern! Mijn persoonlijke ervaring en ervaring als zorgverlener neem ik mee in mijn praktijk In je Kern. Ik hoop je tijdens de sessie in je kern te laten komen waarin je kan ontspannen en loslaten en verwelkom je graag.

In je Kern
Giulia Bijvoet

Foto 1 Giulia Bijvoet Foto 2 Giulia Bijvoet Foto 3 Giulia Bijvoet Klik om te vergroten

In je Kern
Schipholweg 184
2035LB Haarlem


Professionals in de categorie Muziek, Klank en Stemexpressie

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!