Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZA 25 sep  |  9.00 - 17.30 uur

Workshop Prenatale Opstellingen

  • To be Me, praktijk voor inzicht in gevoel | Joke Lamers
  • 50,00 | 50 Euro voor deelname als representant, 150 Euro -met persoonlijke Prenatale Opstelling (vooraf te r

De workshop Prenatale Opstellingen neemt je op in het Prenatale veld, de tijd voor de geboorte. De tijd van de grootste ontwikkeling en de grootste groei die je in je leven doormaakt. Niet altijd zijn de omstandigheden optimaal geweest..

De Prenatale Opstelling is een bijzondere vorm van systemisch werk, waar in liefdevolle samenwerking, de prenatale tijd voor het ongeboren kind wordt geoptimaliseerd. Met terugwerkende kracht. Voor fundamneteel herstel. 

Als je leven, of dat van je kind, ingekleurd is door een valse start, biedt deze workshop een kans om de basis te herstellen. Die valse start kan zijn een geboorte met complicaties, het kan zijn een meerlingenthematiek: als meerling geboren, of alleengeboren meerling, adoptie, rouw tijdens de zwangerschap, ongewenste zwangerschap, voedingsthema's, generationeel leed, of andere beladenheid rondom het begin. 

De workshop start met een inleiding om te verbinden met het eigen levensbegin en je persoonlijke thema van groei helder te krijgen. Daarna worden er twee Prenatale Opstellingen gedaan, waar met behulp van representanten toegewerkt wordt naar het herstel van de persoonlijke hulpbronnen voor het ongeboren kind, zodat alsnog recht gedaan wordt aan de behoeften van het kleine menswezentje dat ontwikkelde en groeide. Zodat geboren worden en ter wereld komen, met vreugde tegemoet kan worden gezien. 

Het zijn keer op keer prachtige magische dagen van liefdevolle samenwerking voor het prille leven. Het is een dag van bewustwording. Bewustwording van het belang van de eerste 9 maanden. 

  • Centrum aan het Spaarne, ruimte 6, bel 6
    Spaarne 112A
    2011 CM Haarlem
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding