Thuis schrijven met anderen. Het thema van deze online schrijfworkshop is: kunst in je leven. Wat doet dat ene boek, die film of dat schilderij met jou? Door hierover te schrijven ontdek je meer over jezelf en je eigen drijfveren.

Als de blaadjes gaan vallen, gaan we meer naar binnen. We gaan naar een museum of we kijken naar een film, luisteren naar muziek of lezen een boek. En wat gebeurt er dan? Wanneer doet kunst iets met jou, als kijker? Als luisteraar? Als lezer? En wat is dat dan? “Kunst is geen discodip maar behoort tot de Schijf van Vijf” zegt museumdirecteur Ann Demeester. En ze stelt het nog sterker: “Kunst is seks voor het brein”. Hoe is dat voor jou? Wat betekent kunst voor jou?

Programma:
Het begint met een mooie tekst, gedicht of spreuk en een stilte moment. Dan krijg je een korte, inspirerende opdracht om over te schrijven. Ieder is uitgenodigd om de tekst (vrijwillig) voor te lezen. Er zijn drie schrijf- en voorleesrondes. Aan het einde van de sessie kom je, al schrijvend, tot een zorgvuldige afronding.

  • Er zijn zes plaatsen beschikbaar. Mocht de bijeenkomst vol zitten, ontvang je een vrijblijvende uitnodiging van een andere schrijfcoach die op deze dag hetzelfde programma verzorgt. 
  • Deze online schrijfworkshop maakt deel uit van een reeks schrijfmeditaties, iedere derde zondag van de maand. De online workshops worden door het hele land gegeven door autobiografisch schrijfcoaches.

Aanmelden? Stuur me graag een mailtje!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding