Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZO 08 jan  |  10.30 - 12.30 uur

5Rhythms Nieuwjaars Sweat Your Prayer

  • Embodied Dance of Life - 5Rhythms & Open Floor | Monika Körschner
  • Iedere dinsdagavond & zo nu en dan op zondagochtend
  • 16,00

Aan het einde van de heilige magische tijd rondom Kerst, aan het prille begin van het nieuwe jaar dansen we onze gebeden voor het nieuwe jaar. Gedragen door de kracht van de dans van de 5Rhyhtms, verbonden samenzijn en kort verdiepend ritueel.

5Rhythms® van Gabrielle Roth is een workout & dynamische dansmeditatie in één voor iedereen die van dansen, beweging en muziek houdt. Het is een eenvoudige maar diepgaande bewegingsvorm waardoor je in je lichaam landt, je energie gaat stromen en welke heelheid, creativiteit en verbinding in je leven kan bewerkstelligen. 

De ritmes zijn vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stilte. Ieder ritme lijkt op zich eenvoudig, maar faciliteert een diepe en oneindige bron van ontdekkingsmogelijkheden, die je voorbij zelfopgelegde beperkingen en kaders laat bewegen in nieuwe mogelijkheden om je leven te leven.  Samen vormen de vijf ritmes een golf van energie die golf na golf gedanst kan worden. Er zijn geen danspassen om te leren. We dansen in vrijheid binnen een structuur van de 5Ritmes.  Alleen op onszelf, samen met gelijkgestemden en in contact met alles om ons heen. De muziek is zeer divers en biedt een bron van inspiratie.

  • Tijdens deze ochtend dansen we in de vorm van een 'Sweat', dit is een open dansruimte waarbij alleen het eerste gedeelte wordt begeleid.Zo aan het einde van de heilige magische tijd rondom Kerst… Aan het prille begin van het nieuwe jaar…
  • Tijd voor jezelf om naar binnen te keren, in de rijkdom van het samen zijn met andere dansliefhebbers 
  • Tijd om dat wat je wil uitnodigen het komende jaar dieper in je wezen te integreren
  • Gedragen door de helende kracht van de dans en door de eenvoudige maar diepgaande werking van een kort ritueel.

Welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding