Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

WO 29 nov  |  20.00 - 22.00 uur

Sjamanistische klankhealing

  • Bearcreek - Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling | Mark Hoek - Bearcreek
  • 25,00

Een sjamanistische klankhealing is een klankconcert waarbij de deelnemers liggend genieten van de geluiden van sjamanistische instrumenten. Zoals de trommel, didgeridoo, ratels, klankschalen en de stem.

Met deze klanken wordt er een heerlijk en helend bad van geluid gecreëerd, waarin de vier windrichtingen en de spirit helpers worden uitgenodigd. Hierdoor ontstaat er een krachtig ritueel. Dit veld brengt niet alleen diepe ontspanning maar heeft ook een helende werking en voert je mee op een innerlijke reis in de droomtijd. De spelers zijn er om je te begeleiden en ondersteunen, bij mooie maar ook bij eventueel moeilijke ervaringen.

Je maakt het je gemakkelijk met een matje en dekentje. Het ritueel wordt geopend met een korte ontspanningsoefening, daarna beginnen de didgeridoo en de trommels te spelen.  Op een gegeven moment komen de helers bij je langs, ze hebben daarbij zowel aandacht voor ieder individu als voor de hele zaal,. Ze kunnen met een instrument over het lichaam spelen of klankschalen bij of op het lichaam zetten. Soms legt een heler zijn handen op je lichaam als je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven. 

Na afloop sluiten we af met thee en wat fruit. Voor wie wil is er kans om nog even na te praten en ervaringen uit de droomwereld te delen.

Over Bearcreek - Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling - Mark Hoek - Bearcreek
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding