Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

WO 20 mrt  |  13.15 - 17.15 uur

Familieopstellingen middag: waar komt mijn patroon vandaan?

  • Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie | Gea Boschma
  • 100,00

Opstellingen kunnen o.a. helpen bij vragen over terugkerende patronen, bijvoorbeeld dat je erg vaak verantwoordelijkheden neemt die eigenlijk niet de jouwe zijn, dat je steeds met een schuldgevoel rondloopt, terugkerende problemen ervaart in relaties of je altijd moeite hebt met autoriteit.

Een familie is een systeem waarin iedereen zijn eigen plek heeft en waarbij iedereen onlosmakelijk met anderen is verbonden. Bij familieopstellingen ga je ervaren hoe het is om op jouw plek te staan in je familiesysteem en wat het effect is als dat niet het geval is.

  • Als je goed op je plek in het familiesysteem staat, blijkt dat je met veel meer gemak je weg vindt in je huidige leven.
  • De patronen die zich namelijk in het familiesysteem voordoen, blijven zich anders herhalen.
  • Andere deelnemers dienen als representant van de mensen om jou heen en stellen zich op een bepaalde wijze in de ruimte op, die precies lijkt op jouw situatie. In een opstelling wordt helder hoe jij in verhouding staat tot anderen.
  • Blinde vlekken worden zichtbaar.

Drie of vier willekeurige personen krijgen deze middag een eigen opstelling. Tijdens het verloop van de middag bepaal ik op basis van vragen van de deelnemers welk familiesysteem wordt opgesteld. De overige deelnemers kunnen worden uitgenodigd als representant en sowieso resoneer je mee op de thema’s van de andere opstellingen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding