VR 01 dec  |  09.00 - 11.30 uur

BosExperience: Ontmoet jouw boom

 • BosJunkie | Claire Bos
 • Verzamelen vanaf 08.50 uur
 • 39,00

Ga je met me mee op een reis door het Bos? 

Ons hoofd maakt vaak overuren. Altijd maar bezig met alles bedenken, plannen en piekeren. Hierdoor is er weinig ruimte om in te spelen op je eigen intuïtie en je eigen gevoel vanuit jouw hart. Het is een kunst om jezelf te trainen om telkens maar weer uit dat hoofd te gaan en te gaan voelen met je hart. De natuur kan jou helpen om echte stilte in jezelf te ervaren en om je helemaal open te stellen. 

 • Tijdens een BosExperience gaan we met een groep van maximaal 6 personen 2,5 uur het bos in. 
 • Ik begeleid je in een aantal meditaties en ik reik oefeningen aan om steeds meer uit je hoofd te gaan en helemaal in de verbinding met de natuur te komen. 
 • Je ontmoet en maakt contact met 'jouw' boom
 • We zullen stukjes lopen, we staan, zitten en/of liggen (als je dat zelf fijn vindt).
 • De BosExperience eindigen we altijd met een thee ceremonie en wat lekkers midden in het bos. 

Het is een hele bijzondere ervaring. Zoals een deelnemer zo mooi verwoorde: "het is alsof je in een BosCapsule zit, helemaal in de stilte, één met de natuur". 

De BosExperience gaat eigenlijk altijd door. Ook bij regen is het juist een bijzondere ervaring. Bij noodweer en onweer gaat het natuurlijk niet door. 

 • Bos bij Duin & Kruidberg
  Duin- en kruidbergerweg 76
  2071 LE Santpoort Noord
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding