Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZO 18 feb  |  10.30 - 12.00 uur

Een mooie laatste levensfase, iedereen verdient het. Lezing door Drs. Pauline Jäger

  • De Kapel, Centrum voor Zingeving en Cultuur | Drs. Pauline Jäger
  • U hoeft zich niet aan te melden
  • 10,00 | Richtbedrag ter dekking van de kosten. Uw vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld

De meeste mensen willen thuis sterven. Maar als dat niet kan, dan het liefst in een huiselijke, veilige en liefdevolle omgeving. Met dit als uitgangspunt biedt Hospice Haarlem en omstreken ondersteuning aan mensen in de laatste levensfase én hun naasten. Zowel thuis als in het Hospice Huis aan de Zuiderhoutlaan.

Het klinkt misschien raar, maar in het Hospice wordt volop en intens geleefd. Hoe ziet een hospice er binnen uit? Waar bestaat ondersteuning uit? Wat zijn de ervaringen van gasten en hun naasten? Wat kun je verwachten van ondersteuning door vrijwilligers? 

  • Deze en meer aspecten van het Hospice komen aan de orde. En natuurlijk is er alle ruimte voor uw vragen.

Drs. Pauline Jäger is van oorsprong scheikundige, met jarenlang ervaring in het begeleiden van grote internationale onderzoekprojecten. In 2011 maakte zij de overstap  naar Hospicezorg in 2011, waar zij haar hart vond in het prachtige werk van Hospice Haarlem en omstreken en als directeur bestuurder haar bijdrage mag leveren.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding