ZA 23 mrt  |  09.00 - 17.30 uur

Workshop: Prenatale Opstellingen

 • To be Me, praktijk voor inzicht in gevoel | Joke Lamers
 • 80,00 | 80 Euro voor deelname. 200 Euro voor deelname met persoonlijke Prenatale Opstelling

De workshop Prenatale Opstellingen neemt je mee in de tijd voor de geboorte. De tijd van de grootste ontwikkeling en de grootste groei die je als mens in je leven doormaakt. Niet altijd zijn de omstandigheden optimaal geweest..

De Prenatale Opstelling is een bijzondere vorm van systemisch werk, waar in liefdevolle samenwerking, de prenatale tijd voor het ongeboren kind wordt geoptimaliseerd. Met terugwerkende kracht. Voor fundamenteel herstel. 

Als je leven, of dat van je kind, ingekleurd is door een valse start, biedt deze workshop een kans om de basis te herstellen. Die valse start kan zijn een geboorte met complicaties, het kan zijn meerlingenthematiek: als meerling geboren, of alleengeboren meerling, adoptie, rouw tijdens de zwangerschap, ongewenste zwangerschap, voedingsthema's, generationeel leed, of andere beladenheid rondom het levensbegin. 

 • De workshop start met een inleiding, meditatie en oefeningen om te verbinden met het eigen levensbegin helder te krijgen.
 • Daarna worden er twee Prenatale Opstellingen gedaan, waar met behulp van representanten toegewerkt wordt naar het herstel van de persoonlijke hulpbronnen voor het ongeboren kind.  
 • Zo wordt alsnog recht gedaan aan de behoeften van het kleine menswezentje in de buik.
 • Hierdoor kan het geboren worden en het ter wereld komen, met vreugde tegemoet worden gezien. 
 • Een opstelling voor je eigen kind doen is ook een mogelijkheid.

Het zijn keer op keer prachtige, magische dagen van liefdevolle samenwerking voor het nieuwe leven. Het is een dag van bewustwording. Bewustwording van het belang en de impact van die eerste 9 maanden. 

 • Haarlem
  Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112A, ruimte 6
  2011 CM Haarlem
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding