Tijdens een BosExperience begeleid ik jullie met meditaties en oefeningen om alle externe ruis achter je te laten. Je stapt met de natuur als jouw gids de stilte in. Daar in jouw stilte is waar 'the magic happens'. Je zal je gaan verbazen en verwonderen over de verbintenis die je gaat voelen met de natuur en daardoor ook met jezelf. 


Elke BosExperience heeft een ander thema. In elke maand is er namelijk weer een andere energie voelbaar in de natuur. Deze maand staan we dus bij de harmonie en balans die we terugvinden in de natuur, in het bos en de bomen. Maar ook wat deze energie voor jou kan doen, hoe je dat zelf ervaart en wat het jou kan brengen. 
 

En last but (zeker) not least: jij gaat contact maken met de bomen. Ik houd van bomen en wil ook jou graag laten ervaren hoe je de energie van een boom kan voelen en wat de boom jou kan leren. 

 

Ga je met me mee op deze bijzondere reis?

Liefs Claire 

BosJunkie 

  • Bos bij Duin & Kruidberg
    Duin- en kruidbergerweg 76
    2071 LE Santpoort Noord
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding