Natuur heling / coaching

 BosJunkie | Claire Bos
 Haarlem

Ik ben Claire Bos en ik ben een BosJunkie! Ik ben verslaafd aan het bos. Ik help je om met de natuur als jouw gids in verbinding te komen met je eigen inner nature, jouw intuïtie en sparkle.

Ons hoofd maakt vaak overuren. Altijd maar bezig met alles bedenken, plannen en piekeren. Hierdoor is er weinig ruimte om in te spelen op je eigen intuïtie en je eigen gevoel vanuit jouw hart. Het is een kunst om jezelf te trainen om telkens maar weer uit dat hoofd te gaan en te gaan voelen met je hart. De natuur kan jou helpen om echte stilte in jezelf te ervaren en om je helemaal open te stellen. 

Ik begeleid mensen in hun reis in het Bos. Een reis uit het hoofd naar voelen met het hart, met de natuur als gids. Ik heb een divers aanbod van belevenissen in de natuur. Ik maak ook activiteiten op maat voor jouw team, club of groep. 

  • De natuur helpt je om echte stilte in jezelf te ervaren. Om jouw eigen ware kern, jouw sparkle, jouw inner-nature te ontdekken! 

Ik gebruik meditaties en diverse energetische oefeningen in de natuur, steeds met een ander thema als basis. Zo gaan we bijvoorbeeld met behulp van de natuur onszelf helemaal aarden, openstellen en wakkeren we onze creatie vermogen aan. Een hele effectieve en fijne manier om tot jezelf te komen. 

Over Claire Bos

Ik heb jarenlang gewerkt in de corporate wereld, met als mijn drive en passie om duurzame transities te creëren en te versnellen.

In 2021 begon ik met een 2 jarige opleiding Esoteric Healing van de INEH. Hierdoor leerde ik me te verbinden met energie, met alles om me heen. Ik kon steeds beter voelen wat het het effect is van energie en wat het effect is van de natuur op mezelf en op anderen. Enerzijds het effect op je eigen welzijn maar anderzijds ook het effect op je bewustwording en je houding in deze wereld.

Ik raakte verslaafd aan het bos. Het bos ofwel de natuur helpt me namelijk om continu te aarden, in het hier en nu te zijn. Het laat me zoveel dankbaarheid voelen voor al de schoonheid die er is. Ik kan me continu verwonderen over de magie van de natuur.

Ik was altijd opzoek naar inzichten, naar mijn eigen pad. De natuur heeft liet me inzien dat al die antwoorden in mezelf liggen. Iedereen heeft zijn goeroe in zichzelf. De natuur brengt je hiermee in contact. 

  • Deze kennis en ervaring gebruik ik nu om groepen en mensen mee te nemen in een reis door het bos. Ik gebruik meditaties en energetische oefeningen in de natuur.

Zo begeleid ik mensen om uit hun hoofd te gaan en te gaan voelen met hun hart, met de natuur als gids. Ik laat ze weer het contact voelen met hun eigen intuïtie, inner nature, hun eigen sparkle.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding