ZA 20 jul  |  10.00 - 13.30 uur

Zomercursus Intuïtieve Ontwikkeling

  • Levens-Weg-Wijzer | Bianca Belle-Kuik
  • Dit is een cursus van 4 zaterdagen; 20 juli, 3, 17 en 24 augustus.
  • 199,00 | Vooraf te betalen met een betaalverzoek of tikkie.

Deze cursus bestaat uit 4 zaterdagochtenden en is een leuke kennismaking voor het ontwikkelen van je intuïtie.

Als eerste is het belangrijk om te weten dat iedereen intuïtie heeft en dat iedereen deze kan ontwikkelen.

Intuïtie is over het algemeen een verwarrend begrip, iedereen heeft zijn eigen idee over wat dat inhoudt. Ik hou het bij die ingevingen, waarvan je weet dat ze waar zijn. En nu komt het, want helaas vindt het hoofd er ook altijd wat van en je intuïtieve ingevingen kunnen voor het hoofd echt heel onlogisch overkomen. Hierdoor kunnen vegen we een ingeving soms meteen van de tafel, omdat het voor het hoofd niet logisch is. En dan hebben we het nog niet eens over de mening van andere mensen, die ook een impact op je kunnen hebben, vooral als je van ze houdt.

Tijdens deze cursus gaan we hiermee aan het werk.

We gaan op ontdekkingstocht om de volgende vragen te beantwoorden:

  • Hoe kan ik bij mezelf blijven?
  • Hoe voel ik aan en wat speelt er nu bij mij?
  • Hoe voelt een ander aan?
  • Hoe weet ik wat van de ander en wat van mij is?
  • Hoe weet ik of iets uit mijn hoofd of uit mijn intuïtie komt?

Het wordt een leuke en speelse cursus, waarin je met een kleine groep (maximaal 6 personen) veel gaat oefenen en ook veel over jezelf en van elkaar gaat leren.

Lijkt je dit interessant? Meld je dan aan, dat kan via email of whatsapp; 0623332266

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding