Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

VR 12 apr  |  09.15 - 12.15 uur

Cursus: Traject Stem, Adem & Lijf

  • Canto! Haarlem | Charo Durán
  • 12 apr 2024 t/m 12 jul 2024 | Een traject van ruim 4 maanden, met 8 bijeenkomsten in totaal
  • 790,00

Jezelf zijn. Het zijn grootse woorden, met een nog grotere betekenis. Maar jezelf zijn, hoe doe je dat? Wie ben je onder al je lagen van persoonlijkheid, patronen en mechanismen? Het zijn vragen, die misschien wel niet in woorden, maar wel te ervaren zijn binnen in onszelf. 

​In dit traject van ruim 4 maanden wordt je uitgenodigd op onderzoek te gaan naar jeZelf, langs de denk-constructen heen, zachtjes de aangeleerde patronen losser wekend. Zodat je meer in het domein van Zijn uithangt, dan in het domein van Denken. Het zijn de meest natuurlijke, soms onbewuste fysieke processen die ons naar een diepere laag van Zijn brengen, waar tegelijkertijd ons bewustzijn groter is.

We doen dit door middel van de drie-eenheid Stem, Adem & Lijf. 

  • Breathwork: bewust ademen, diep, vol en verbonden. 
  • Stembevrijding: Stem geven aan hoe het voelt in jou, onvoorwaardelijk. 
  • Lijf: jouw (overlevings)systeem leren kennen en hoe jouw gedachten, emoties, fysieke sensaties er vervolgens uitzien, aan de hand van de wetenschap over het autonoom zenuwstelsel, de Poly Vagaal Theorie. 

Die hele fysieke, menselijke uitingen zoals stemklank, adem en ons lichaam blijken keer op keer de meest directe ingang tot en uiting van ons Zelf. 

De lengte van het traject, de vaste samenstelling van de groep en het werken in zowel groepsverband als de individuele begeleiding, geeft je de mogelijkheid die essentie in een veilige setting te vinden en naar buiten te brengen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding