Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

VR 05 apr  |  10.00 - 17.00 uur

Cursus: Bezield Leven, de Reis

  • Stefanie Bussing ~ Praktijk Be all you can Be | Stefanie Bussing
  • Reis van 4 dagen door het jaar heen, overige data zijn: 12 juli, 13 september en 6 december
  • 700,00 | incl btw

9 maanden reizen we samen door het prille begin van ons leven. We onderzoeken imprints uit de periode van conceptie tot aan de eerste ontvangst na geboorte die nog actief zijn in ons leven hier en nu.

Hoe zou het zijn om via de seizoenen jouw eigen prille begin en start in dit leven te onderzoeken in een veilige bedding en kleine groep. Te kijken in hoeverre de imprints van toen in het hier en nu nog bepalend zijn in de verschillende facetten van jouw leven, je gevoelens, reactie- en relatiepatronen.

Om vanuit het zien en doorvoelen van hoe het was, het jonge kind in jou te erkennen en te herkennen, teruggetrokken delen van jezelf op te halen en thuis te brengen en je te realiseren dat je vanuit jouw hier en nu volwassen Zijn mogelijk een andere nieuwe beweging kan maken dan toen mogelijk was.

“Ons leven wordt in het hier en nu vaak onbewust nog bepaald door onze start in dit leven.”

Tijdens het programma; Bezield Leven, De Reis, maken we in het ritme van de seizoenen contact met de verschillende fasen uit de prille start van ons aardse leven, waar lichaam en ziel zijn samengekomen.

  • Steeds zullen we vanuit ons volwassen zijn in het hier en nu en de vragen die daarbij mogelijk leven, kijken naar dat wat nog gezien en gevoeld wil worden in de verschillende fasen van conceptie, zwangerschap, geboorte en de eerste ontvangst na de geboorte.
  • We kijken naar die gevoelens, gebeurtenissen, personen, die destijds geen plek of ruimte hebben gekregen en als een imprint of echo nog in ons aanwezig zijn, en ons op een onbewuste laag nog besturen in ons gedrag, voelen en perceptie.

Voel je welkom! Stefanie 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding