ZA 19 okt  |  13.00 - 17.00 uur

Cursus: Tarot voor beginners (6x)

  • Preseli Bluestone Coaching | Hilde van der Dussen
  • Een keer per maand op een zaterdagmiddag met 6 lessen in totaal: 19/10, 16/11, 14/12, 11/1, 8/2, 8/3.
  • 450

Ben je nieuwsgierig naar de Tarot en wil je de basis leren waardoor je zelf aan de slag kan? Dan is deze cursus voor jou.

Mijn workshop ‘Tarot voor beginners’ geeft een goed overzicht van wat de tarot is en hoe er mee te werken. Deze cursus gaat verder de diepte in en geeft ook ruimte om naar alle kaarten te kijken en om verschillende leggingen te oefenen. Ik werk met een kleine groep van maximaal 5 deelnemers. We komen één keer per maand bij elkaar om in de mooie wereld van de Tarot te duiken. De sessies zijn interactief met veel ruimte voor vragen en zelf oefenen. 

De hoofdonderwerpen die behandeld zullen worden tijdens de cursus zijn:

  • Symboliek van de kaarten
  • Grote Arcana kaarten in detail
  • Kleine Arcana kaarten in detail
  • Hofkaarten in detail
  • Kaarten waar je moeite mee hebt bespreken
  • Verschillende leggingen oefenen

Bij elke sessie zal er ook een meditatie plaatsvinden, krijg je de mogelijkheid om zelf te oefenen en zal ik een korte legging voor je doen.

De cursuslokatie ligt in het centrum van Haarlem, 5 minuten lopen van het station en betaald parkeren in de straat en omgeving

Wil jij je nog niet committeren aan een hele cursus dan kan jij je ook aanmelden voor mijn ‘Tarot voor beginners’ workshop die in één middag de basis informatie over de Tarot geeft. Zie mijn agenda voor de eerstvolgende data.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding