Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

DO 20 jun  |  19.00 - 22.00 uur

Bosbad Midzomeravond in de Amsterdamse Waterleidingduinen

  • The Forest Bathing Circle | Eefje Ludwig
  • 45,00 | Prijs is inclusief thee en snack (nog wel zelf 1,50 betalen voor toegang natuurgebied)

Op 20 juni beleven we de langste dag van het jaar. Een prachtig moment om met de natuur te zijn, te gaan bosbaden, en stil te staan bij het licht dat vanaf deze dag weer langzaam zal afnemen.

Bosbaden  is geschikt voor iedereen die er nieuwsgierig naar is. Het is heel laagdrempelig. Je hebt er geen speciale vaardigheden of kleding voor nodig, alleen een open mind en de intentie om bewust middels je zintuigen contact te maken met de natuurlijke omgeving en elementen.

  • Ondanks dat we niet veel kilometers lopen en het om ontspanning (niet zozeer inspanning) gaat, loop en sta je wel gedurende 3 uur.
  • Daarom is het fijn als je goed ter been bent en goede kleding draagt die geschikt is voor de weersomstandigheden die dag.
  • Voor deze wandeling moeten deelnemers 12 jaar of ouder zijn.
  • Het is niet toegestaan om honden mee te nemen op de wandeling.

Wat gaan we doen?
Bosbaden is de kunst van het vertragen en verstillen in de natuur, zodat je kunt ervaren hoe het is om met de natuur te zijn. Het gaat met bosbaden dus om het verdiepen van jouw relatie met natuur evenals het moeiteloos zijn. Als gids neem ik je mee op reis en geef ik je zintuigelijke uitnodigingen die je helpen om uit je hoofd te komen en meer in je lichaam te landen, en evenals bewust te zijn op de plek waar we bosbaden. Er is de mogelijkheid om te delen wat je ervaart en voelt tijdens een bosbad. Maar dat hoeft niet. Alles mag, niets moet tijdens bosbaden.

Het bosbad sluiten we af met een theemoment, met wat lekkers erbij.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding