Waar verlang je naar? Liefde, plezier, rust, energie, zingeving, een nieuwe baan? Wat het ook is, je bent van harte welkom dit te onderzoeken tijdens de Droomleven Vision Board Workshop.

Misschien weet je het niet precies maar voel je wel dat het tijd is voor verandering. Wat het ook is, je bent van harte welkom dit te onderzoeken tijdens de Droomleven Vision Board Workshop.

De workshop start met een visualisatie waarin we intunen op jouw diepste verlangen. Daarna ga je aan de slag met het maken van een Vision Board. Wie weet welke dromen en verlangens er door jou gezien willen worden!

  • Tune in op jouw diepste verlangens
  • Laat je inspireren en verassen door de beelden
  • Aan het eind delen we met elkaar onze Vision Boards en belangrijkste inzichten.
  • We werken met een kleine groep waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen.

'De workshop was een leuke en ontspannen manier om op zelfonderzoek te gaan. Het verbaasde mij dat er voor mij hele belangrijke thema's juist in dit creatieve board omhoog kwamen' - Hester. 

Wil jij onderzoeken wat er nu in je leven belangrijk voor je is en op een laagdrempelige en creatieve manier hier vorm aan geven? Wees welkom en zet deze mooie stap richting jouw Droomleven! Naast workshops coach ik vrouwen 1-op-1 in het vinden van hun plek in het leven. Dit doe ik o.a. middels het Landen in je Leven persoonlijke coachings traject.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding