ZA 25 mei  |  14.00 - 17.00 uur

Workshop: Klankschalen leren bespelen

 • In je Kern | Giulia Bijvoet
 • inloop vanaf 13.45u
 • 71,15 | inclusief thee en lekkers

Tijdens deze workshop ga je vooral veel zelf aan de slag en ervaren. Na een korte introductie over klankschalen leer je hoe je ze kan bespelen en kan inzetten bij jezelf en anderen. 

Klankschalen zijn in veel settings toepasbaar. Bijvoorbeeld in de kinderopvang, ouderenzorg, bij yoga en meditatie, voor mensen met een beperking etc. We doen verschillende oefeningen waarin je kan ervaren wat de klanken doen met jouw lichaam en geest. Je leert hoe het is om te geven en te ontvangen. Ook leer je verschillende aanslag technieken en kloppers kennen.

In deze workshop leer je:

 • meer over de werking van klankschalen 
 • (je eigen) klankschalen te bespelen
 • hoe je klankschalen kunt toepassen bij jezelf en anderen
 • andere klankinstrumenten kennen die ontspanning kunnen geven

Tijdens de workshop laat ik je ook andere instrumenten zien en ervaren die een rustgevende en ontspannende werking hebben.
Als je zelf één of meerdere Tibetaanse klankschalen hebt dan kun je die meenemen om mee te werken. Ook zijn er genoeg klankschalen aanwezig om aan de slag mee te gaan. Aan het einde is er de mogelijkheid om klankschalen aan te schaffen.

De workshop eindigen we met een fijne mini klankreis waarin je je mag laten onderdompelen in klank en je alle opgedane kennis en ervaringen kan integreren.  

 • In je Kern
  Tugelastraat 3E
  2021TA Haarlem
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding