Deze workshop is speciaal bedoeld voor mensen die al ervaring hebben met Stembevrijding en graag een stapje verder willen zetten. 

Voortbordurend op je Stembevrijdende ervaringen, is de uitnodiging om te oefenen alles van jezelf mee te nemen naar buiten toe: "dit ben ik" - onvoorwaardelijk. Hoe dat ook moge voelen, hoe dat ook moge klinken. 

​Vervolgens maken we bewust een tweede stap; jezelf onvoorwaardelijk meenemen, in contact met de ander. Want het is één ding om jezelf onvoorwaardelijk te laten horen, en het is een tweede om gehoord te worden door de ander - misschien wel óf niet ontvangen te worden. En hoe blijf je dan toch bij jezelf? 

  • ​Juist omdat iedereen al ervaring heeft, kunnen we vlotter en dieper met elkaar aan de slag tijdens deze groepsworkshop. 

​Ik verwelkom je met open armen, om jezelf onvoorwaardelijk te laten horen en in te brengen in het contact met de ander.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding