VR 13 sep  |  18.00 - 17.00 uur

Retraite Thuiskomen bij jezelf (3 dagen)

  • Frederike Mewe | Frederike Mewe (psycholoog) & Susan Wouters (yogadocent)
  • 13 sep 2024 t/m 15 sep 2024 | De Hoorneboeg in Hilversum
  • 750,00 | maximaal 12 deelneemsters

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Wil je leren je eigen ruimte in te nemen, contact te maken met je intuïtie en te vertrouwen op je gevoel?

Dan is de driedaagse Thuiskomen bij jezelf iets voor jou.

In deze driedaagse gaat het even niet om de rollen die je vervult, om hoe je eruit ziet, wat je allemaal doet. In dit weekend mag je alle maskers laten vallen en helemaal jezelf zijn. En de ruimte nemen om te ontdekken wat dat is, jezelf zijn. Je ontdekt de kracht van de groep vrouwen met wie je deze driedaagse beleeft. Er is ruimte om je verhaal te delen, steun te ervaren en samen plezier te hebben. Vrouwen hebben elkaar veel te brengen. Je stimuleert, motiveert en vindt er- en herkenning bij elkaar, wat helpend en helend is in jouw proces van ontwikkeling.

Dus wil jij jezelf de tijd en ruimte geven om echt thuis te komen bij jezelf? Wil jij jezelf beter leren kennen en oude patronen doorbreken? Dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze retraite op De Hoorneboeg. Samen zullen we werken aan jouw persoonlijke groei en een staat van rust en balans bereiken. Schrijf je nu in en geef jezelf dit cadeau!

Praktisch: er zijn in totaal 12 plekken. Er zijn een- en tweepersoonskamers beschikbaar. De een persoonskamers zijn vaak snel vol.

  • De Hoorneboeg (Hilversumse hei)
    Hoorneboeg 5
    1213 RE Hilversum
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding