Stiltemeditatie met volle maan in De Stiltetuin
ZA 22 jun |
20.00 uur
Retraite
Meditatie
Stiltemeditatie met volle maan in De Stiltetuin
Iedere maand met volle maan is er een Stiltemeditatie in de Stiltetuin om 20.00 uur . Stiltetuin de Regenboog is een heerlijke plek om tot jezelf te komen. Een echte krachtplek waar je goed kan mediteren.
Stiltetuin de Regenboog Hannah van der Schee
Stiltemeditatie in de Kapel in Bloemendaal met aansluitend Labyrintloop
WO 26 jun |
09.00 uur
Retraite
Meditatie
Stiltemeditatie in de Kapel in Bloemendaal met aansluitend Labyrintloop
Maak je meditatie nog krachtiger door deze combinatie van een half uur stilzijn en aansluitend een labyrint te lopen. Stadsklooster Haarlem geeft je de gelegenheid om het Klassieke Labyrint te lopen.
Stadsklooster Haarlem Intlabyrint
Summer Rise: Breath & energy retreat
ZA 29 jun |
19.00 uur
Retraite
Energetisch werk en therapie
Summer Rise: Breath & energy retreat
Juni! De zon is super krachtig en jij ook. Via een ademmeditatie en een Kundalini NRGY Awakening toont de zomer zich in jou met al haar veerkracht, overvloed en joy.
Rebalanced Breathing Natascha St-Boudier
Retraitedag: Zelfcompassie
ZO 30 jun |
10.00 uur
Retraite
Mindfulness en Compassie
Retraitedag: Zelfcompassie
Een heerlijke zomerse retraitedag helemaal gericht op niets hoeven en ont-moeten in stilte. Zo kun je los komen van de waan van de dag en ontstaat natuurlijke rust en kalmte in jezelf.
Christel Zwemmer, Lifecoaching, Mindfulness, Compassie & Yoga Christel Zwemmer
Stilte retraitedag in de Kennemerduinen
ZA 13 jul |
10.30 uur
Retraite
Mindfulness en Compassie
Stilte retraitedag in de Kennemerduinen
Deze stilte retraitedag biedt jou een heerlijke ontspannen ervaring in de prachtige Kennemerduinen! Doel is dat je heerlijk tot jezelf komt, vrij van stress en de drukte van alledag. Een aanrader!
JHCoaching Jolanda van der Heijden
Summer Breeze Breathing
ZA 27 jul |
19.00 uur
Retraite
Ademwerk en Ademtherapie
Summer Breeze Breathing
Vitaliseren en ontspannen op de zomerse golven van liquid breath, de zachte ademmethode voor iedereen. Een zelfhelende ademreis in een kleinschalige, gemengde groep.
Ademjuf Natascha St-Boudier
11 Magische dagen in Griekenland:  Familieopstellingen & Zelfontdekking
DO 24 okt |
11.00 uur
Retraite
Familie- en Systeemopstellingen
11 Magische dagen in Griekenland: Familieopstellingen & Zelfontdekking
Ontdek Jezelf in Griekenland: Een Magische 11-daagse Retreat met Familieopstellingen
Melina on fire Melina en Peter den Haring
Winterretraite tussen Kerst en Oud & Nieuw in de Ardennen
DO 26 dec |
19.00 uur
Retraite
Dansen
Winterretraite tussen Kerst en Oud & Nieuw in de Ardennen
Een mooie tijd van het jaar om naar binnen te gaan en de stilte van dit jaargetijde te ervaren. De dagen hebben een afwisselend programma met momenten van beweging en van stilte.
Move in Essence Mati Engwerda
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding